Keskustelu teemasivusta:Kulttuuri

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kulttuuri-instituutiot[muokkaa wikitekstiä]

Olisko syytä listä tuollaisia otsikin mukaisia kohtia tai kohtaa. Eli akatemioita , saatioita jne. Siis maailmalla ja Suomessakin. --Alexius Manfelt 3. marraskuuta 2007 kello 15.13 (UTC)

Vain taivas on rajana. Jäi kesken tuo aiheiden listaus. Voit suoraan muokata listaa, jos koodi menee sekaisin, niin voihan sen aina palauttaa. Laatikot on "alasivuja", jotka toimivat ihan intuitiivisesti (eli puneisen linkin nimellä luotu sivu tulostuu sellaisenaan laatikoon). Linkit joissa on vaihtuva kuukausi vaativat vähän enemmän säätämistä.
Jos harjoittelu ei innosta, niin voit laittaa tänne toivelistan, jota sitten toteutan taitojeni mukaan. En ole ihan varma kannattaako juuri akatemiohin laittaa linkkejä. Aika paljon joutuu karsimaan, jotta lista pysyy edes jotenkin tasapainoisena. Sen sijaan muita tärkeitä asioita esittelystä varmasti puuttuu paljon ja voi olla että pitää lisätä vielä toinen otsikkorivi. (huom. saksalaisilla on siisti sivu josta voi ottaa mallia) --jkv 3. marraskuuta 2007 kello 19.15 (UTC)