Keskustelu mallineesta:Korjattava/Suomi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mallinteen muoto ja mahd. kuva[muokkaa wikitekstiä]

On ollut hieman kiistaa siitä, millainen tämän tulisi olla. Oma mielipiteeni sijoittuu esitettyjen näkemysten väliin. SM:n ja Snesfmin versio on hieman liian tyrkky mutta edellinen esitetty taas ei erotu tekstistä mitenkään. Lisäsin hennomman värisen lipun ja säilytin tekstin läpinäkyvän pohjan. Toivottavasti tämä on hyvä. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 6. joulukuuta 2006 kello 00.52 (UTC)

Minusta tuo lippu sopii hyvin aiheensa puolesta ja koska se ei pomppaa silmille. Lisäsin boksille leveyden, koska sille oli määritelty float. -Samulili 6. joulukuuta 2006 kello 10.19 (UTC)

Parempi muoto?[muokkaa wikitekstiä]

Minusta tämä muoto ("Tätä artikkelia tai sen osaa käsitellään lähinnä Suomen tai suomalaisten näkökulmasta") on aika toteamuksenomainen. Otsikossa kannattaisi kertoa, mikä artikkelissa on vikana. Artikkelissa ei ole vikaa, jos se kertoo Suomen tilanteesta (asiaa on, sitä pitää vain saada lisää); artikkelissa on vikaa, jos se ei kerro yleismaailmallisesti merkittävästä asiasta laajemmasta näkökulmasta. Sopisiko muoto, jota käytetään en.wikipediassa? "Tämä artikkeli ei käsittele asiaa maailmanlaajuisesta näkökulmasta" tms? --wwwwolf (kypärä päässään!) 27. helmikuuta 2009 kello 12.32 (EET)[vastaa]

Musta tämä oli aika hyvä muotoilu tekstin ja ulkonäön puolesta. Samulili 27. helmikuuta 2009 kello 12.49 (EET)[vastaa]