Keskustelu luokasta:Suomen kommunistiset puolueet

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luokan Suomen kommunistinen puolue muuttaminen muotoon Suomen kommunistiset puolueet oli muutos, josta olisi ollut hyvä keskustella etukäteen. Kyseinen luokka oli selvästi yhtä puoluetta koskeville artikkeleille ja uusi järjestely sekoittaa tilannetta, kun siihen kuuluu esim. henkilöartikkeleita. Tällaiselle luokalle ei ole tarvetta, koska Suomessa ei ole ollut lukuisia kommunistisia puolueita. Joka tapauksessa luokka Suomen kommunistinen puolue tulisi palauttaa. SKP(y/97):lle ja KTP:lle voi tehdä oman luokan sitten, kun artikkeleita näistä puolueista on riittävästi. SKP-luokan tulisi kuulua alaluokkana sekä tähän, että suomalaisiin puolueisiin.--Ap4k 25. marraskuuta 2006 kello 20.40 (UTC)

Kyselin eilen ennen muokkauksieni aloitusta pitäisikö luokan olla monikossa vai ei. En saanut keneltäkään vastausta ja hetken tutkiskeltuani asiaa ymmärsin, että Suomessa on/on ollut yhteensä kolme kommunistista puoluetta:SKP, uusi SKP ja KTP. Eli Suomessa on ollut siis enemmän kuin yksi kommunistinen puolue ja luokkien nimet tulisi olla monikossa. Jos olin väärässä lupaan auttaa jälkieni korjaamisessa.--ELLusKa_86 25. marraskuuta 2006 kello 21.08 (UTC)
Poliittisille puolueille on luotu omat alaluokkansa, joiden kai olisi tarkoitus sisältää lähinnä alaluokkia, kuten kokoomuslaiset poliitikot, keskustalaiset sanomalehdet, kansandemokraattiset sanomalehdet jne. Voisin tehdä SKDL:lle, SKP:lle ja SKP(y/97):lle omat luokat. Katsotaan mitä saan aikaiseksi. Tämän voi tietenkin säilyttää.--Ap4k 26. marraskuuta 2006 kello 22.42 (UTC)