Keskustelu luokasta:Suomalaiset järjestöt

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisikos tämä päällekkäisyys Luokka:Suomalaiset yhdistykset kanssa, jossa myös järjestöjä? —Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 9. toukokuuta 2007 kello 23.21 (UTC)

Tarkoitus on siis yhdistää yhdistys-luokka tähän luokkaan (keskustelua). Jonkun botti voisi vielä siirtää ne artikkelit.--Ap4k 9. toukokuuta 2007 kello 23.48 (UTC)
Pyydä botin apua sivulla Wikipedia:Botit/pyynnötPpntori (jutskaa / muokkaukset) 9. toukokuuta 2007 kello 23.50 (UTC)
Kummin päin tämä on tarkoitus tehdä? Eikö ennemmin siirretä kaikki luokkaan Luokka:Suomalaiset yhdistykset - paitsi ne, jotka eivät sinne sovi, kuten Oikeutta Eläimille, SPR ja ylioppilaskunnat. Samulili 12. toukokuuta 2007 kello 08.02 (UTC)
Kysymyshän on nimenomaan siitä, mikä olisi sopiva nimitys kattoluokalle, johon kuuluisivat kaikki suomalaiset yhdistykset, järjestöt, yhteisöt, oppilaskunnat, kerhot jne. Järjestöt on mielestäni sopivampi nimitys kuin alaltaan rajoittuneempi käsite yhdistykset. En väitä olevani mitenkään erityisesti perehtynyt tähän kysymykseen ja toivoisin lisää keskustelua asiasta. Fi-wikin artikkelit eivät juuri käsittele erilaisten organisaatioiden suhdetta toisiinsa (Suomessa). Aloitin muutosten tekemisen järjestöluokitteluun, koska oli olemassa erilliset luokat järjestöille, yhdistyksille ja organisaatioille, mikä ei vaikuttanut kovin onnistuneelta. Mielestäni tämän luokan alaluokkina voisi ihan hyvin olla luokkia kuten Suomalaiset elävän musiikin yhdistykset, mutta ei ehkä ole järkeä pitää erillisiä luokkia Suomalaiset yhdistykset ja Suomalaiset järjestöt, koska niiden määrittely toisistaan ratkaisevasti poikkeaviksi, olisi jokseenkin hankalaa.--Ap4k 12. toukokuuta 2007 kello 13.38 (UTC)
Ok. Sitten vain "tuhoamaan" Luokka:Suomalaiset yhdistykset. Samulili 12. toukokuuta 2007 kello 15.17 (UTC)
Keskustelusta näkyy jo jonkin aikaa olevan, mutta mainittakoon nyt kuitenkin, että järjestöt on väärin. Järjestöhän on yhdistysten tai muiden yhteisöjen yhteenliittymä, ts. isompi kokonaisuus. Yksittäinen yhdistys ei ole järjestö! --SM 20. lokakuuta 2009 kello 01.27 (EEST)[vastaa]