Keskustelu:Zhu Xi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Herra Juhani Yhdeksäs kirjoittaa: En nyt tiedä miten täällä kuuluu varsinaisesti keskustella, mutta kirjoitanpa kuitenkin.

Huomasin myös itse, että englannin kielisessä wikipediassa ei oltu merkitty lähteitä. Minun ei olisi parannut olla liian hätäinen. Löysin kuitenkin asiaa koskien eräältä toiselta sivulta samoja asioita koskevaa tietoa:

http://www.iep.utm.edu/z/zhu-xi.htm

Voinko siis laittaa pelkästään tuon lähteeksi, jolloin ongelma ratkeaa vai täytyykö minun laittaa koko kirjoitus uusiksi perustaen sitä enemmän linkkini sivustoon, kuin englannin kieliseen wikipediaan? Olisi myös mukavaa tietää muita parannettavissa olevia seikkoja. Jos taas lähteeni ei kelpaa, niin miten ihmeessä määrittelette sanan "lähde".

Ps. Miten sivuun saa lisättyä niitä neliön muotoisia "palluroita" lueteltaessa asioita, miten kielilinkit saa asetettua ja miten sisällysluettelon saa asennettua johdannon alapuolelle. Minulla sisällysluettelo pakkaa menemään väkisin sen yläpuolelle.

Kiitos. Kommentin jätti Herra Juhani Yhdeksäs (keskustelu – muokkaukset).

Nähdäkseni voit käyttää tuota sivua lähteenä (kannattaa tutustua merkitsemisohjeisiin), mutta ei englanninkielisestä Wikipediasta kääntäminenkään ole kiellettyä. Mainitsemiasi palluroita saa lisäämällä rivin alkuun asteriskin (*) ja sisällysluettelo tulee artikkeliin automaattisesti, kun otsikoita on enemmän kuin kolme. Lisäsin kielilinkit. –Aslak 12. elokuuta 2007 kello 12.39 (UTC)
Vastasin näköjään PS-kysymyksiisi käyttäjäkeskustelusivullasi (ne kun eivät liittyneet artikkeliin) samaan aikaan kuin Aslak täällä. --Silvonen 12. elokuuta 2007 kello 12.42 (UTC)

Kysyn täälläkin, kun tämä sivu taitaa olla sen alkuperä: mistä tulee käännös "Tarkoituksen oppi", joka poikkeaa aikasemmasta käännöksestä? Fengshuimestari 13. tammikuuta 2009 kello 17.10 (EET)[vastaa]