Keskustelu:X Japan

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

KAPITEELEIN kirjoitettua voisi muuttaa tavalliseksi tekstiksi, sitä on hankala lukea. --TeVe 26. joulukuuta 2005 kello 14:17:56 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Kattavaa tietoa bändin historiasta, tuotannosta ym. ym.

Artikkelin teksti ei ole läheskään tietosanakirjamaista... Minulle jäi myös vähän arvoitukseksi miksi tämä bändi on merkittävä (sen kuinka monta levyä ovat myyneet voisi mainita johdannossa). Kuviakin voisi olla. -- Jniemenmaa 28. maaliskuuta 2006 kello 08.43 (UTC)
Onko yhtyeen nimi siis X, X Japan vai Noise? Jos pelkkä X, tarvitsee se viittauksen yhdysvaltalaiseen punk-yhtyeeseen X. --kebabi 28. maaliskuuta 2006 kello 17.43 (UTC)

Bändin nimi on X Japan. Alunperin se oli Noise, sitten se muuttui X:ksi, ja sen jälkeen, ettei vain sekotettaisi sitä ko. X:ään. Ja bändi on merkittävä silläs en katsotaan olevan yksi Visual Kein perustajista tjsp. Kommentin jätti M.K.V (keskustelu – muokkaukset).

!!!!!!Kehtaisko joku ystävällinen sielu päivittää tämän sivun? X Japan on nimittäin jälleen pystyssä...!!!!!

Kielihuolto (Korjattava-mallinne?)[muokkaa wikitekstiä]

Määrittelemättömän (mutu)tuntuman perusteella: voisko heittää Korjattava-mallinteen Historiaa-osioon? Muutamassa kohden tuntui kuin teksti olisi suoraan fanin kirjoittama (siis ei kieliopillisesti oikein), paremmin en osaa asiaa ilmaista --Usm 25. toukokuuta 2009 kello 17.08 (EEST)[vastaa]