Keskustelu:Wish You Were Here (kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Myös ruotsalainen discopopyhtye Rednex on levyttänyt samannimisen kappaleen (balladin) 1990-luvulla, pitäisikö kappaleille tehdä omat sivunsa vai voiko toisesta samannimisestä lisätä maininnan tälle sivulle? -Jupaju 5. joulukuuta 2006 kello 20.20 (UTC)

Jos biisi oli cover, niin maininta tänne tuntuu järkevimmältä vaihtoehdolta. Turha tehdä useaa minitynkää samansta asiasta. --Igno(Kerro toki lisää!) 5. joulukuuta 2006 kello 21.10 (UTC)
Netistä löytyvien sanoitusten perusteella kyseessä näyttää olevan kaksi aivan eri kappaletta. Mitä tulee itse tähän artikkeliin, itse en ole kannanyt artikkeleita yksittäisistä kappaleista, merkittävimmistä kappaleista voisi ihan hyvin kertoa sen levyn yhteydessä, jolla ne on alun perin julkaistu (suurin osa nykyisistä levyartikkeleistakin on tämän tapaan pelkkiä tynkiä tyyliin "X on yhtyeen Y albumi"). Kun nämä kappaleartikkelit ovat kuitenkin nähtävästi tulleet jäädäkseen, soisi tekijöiden panostavan niihin edes pikkasen enemmän, tästä kyseessä olevasta kappaleesta näkyy olevan muissa Wikipedian kieliversioissa ihan kunnolliset artikkelit, joku aiheesta kiinnostunut voisikin mieluusti ottaa niistä esimerkkiä ja laajentaa tätä artikkelia. --Nironen 5. joulukuuta 2006 kello 21.32 (UTC)
Kyseessä on tosiaan kaksi aivan eri kappaletta, molemmat singlejulkaisuja ja siten ilmeisesti nykylinjan mukaan jotakuinkin merkittäviä. Ne pitäisi siten erotella esittäjän mukaan, kunhan molemmista on kunnon artikkelit. Eri asia sitten, että tämä artikkeli on tällä hetkellä täysin tarpeeton minitynkä, jolla ei tee mitään. --Litami 5. joulukuuta 2006 kello 21.47 (UTC)

"Myös Rednex on julkaissut samannimisen pieniksi hitiksi muodostuneen sävellyksen, jolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä Pink Floydin sävellyksen kanssa." Onko tämä nyt sitä ns. neutraalia äänensävyä?