Keskustelu:Van Halen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Missä vaiheessa Eddie Van Halen on maininut "olevansa innoissaan" Rothin paluusta? Michael Anthonyn antamassa haastattelussa japanilaisessa Burn -lehdessä hän mainitsee Van Halenin tehneen kolme (3!) levynteko-yritystä 2000-luvulla -- viimeisen yhteistyön ollessa vuonna 2004 -- joista jokainen on lopahtanut siihen, että Roth ei ole kyennyt olemaan 'tiimipelaaja', ilmeisesti valtaisan egonsa takia. Miten ihmeessä EVH voisi nyt -- pari vuotta myöhemmin -- "olla innoissaan" samaisesta projektista? Tiro 11. heinäkuuta 2006 kello 23.41 (UTC)

Toi kuva pitää vaihtaa. Siihen kuuluu se logo mikä oli käytössä Daven aikana, eikä toi Van Hagar logo, sillä jos tiesitte, Sammy on pistetty pellolle.. En-wikissä on oikee kuva. Jos joku löytää sellasen mihin on käyttöoikeudet niin vaihtaa.Kommentin jätti Käyttäjä (keskustelu)

Miksi VHn jengistä puhutaan OLI muodossa? tiedoksi vain että Van Halen on edelleen toiminnassa. Kommentin jätti Käyttäjä (keskustelu)

Ja mitä toi on että Fair Warning on raskaampi kuin WACF? synkempi se on mutta ei todellakaan raskaampi. kuunnelkaa vaikka Romeo Delight tai Loss of Control. Kommentin jätti Käyttäjä (keskustelu)

VH ei ole glam metallia. Kommentin jätti Käyttäjä (keskustelu)

Kielenhuoltopyyntö[muokkaa wikitekstiä]

Erityisesti artikkelin johdanto/avausosio tarvitsee raskasta kielenhuoltoa. Voisiko joku suomea päivittäin käyttävä korjata sitä? Wikipt 5. elokuuta 2007 kello 11.08 (UTC)

Kumpi pitäisi valita, Eddie vai Edward? Mitä mieltä olette etunimien käytöstä yleensä - Van Halen kun tarkoittaa ukkoja ja yhtyettä? --Jylöstalo (keskustelu) 11. huhtikuuta 2012 kello 23.28 (EEST)[vastaa]

Live-esiintymiset[muokkaa wikitekstiä]

"Sammy Hagarin aikana live-esiintymiset jatkoivat vauhdikasta linjaa esiintymisten painottuessa silti enemmänkin musiikkiin kuin itse keikkaan kaikkine vaiheineen." Kuinkahan tuo pitäisi tulkita? Onko keikan taso laskenut musiikin säilyessä hyvänä? --Jylöstalo (keskustelu) 17. huhtikuuta 2012 kello 23.32 (EEST)[vastaa]