Keskustelu:Tokio Hotel

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisiko hyvä jäädyttää tämä artikkeli, kun kaksi tai kolme henkilöä on taistellut jo vaikka kuinka kauan linkkien järjestykestä? --Ulrika 17. huhtikuuta 2007 kello 16.12 (UTC)

Turhat fanisivut ja foorumit kokonaan pois ni ei tarvi tapella. --Duke 21. huhtikuuta 2007 kello 18.34 (UTC)

voisiko tuon linkkiosion jäädyttää sillä sieltä poistellaan vähän väliä toisen fanisivun linkki, ja kun se lisätää niin molemmat poistetaan.... –Kommentin jätti Friddel (keskustelu – muokkaukset).

Sinä, keravalainen tokiohotel.fin käyttäjä, lopettaisitko jo tuon linkeillä leikkimisen?! th.fi ei ole virallinen sivusto, thf.org on ensimmäinen suomalainen th sivusto. ne ´linkit on iha hyvi. –Kommentin jätti Friddel (keskustelu – muokkaukset).

Ehdotan artikkeliin muokkausestoa, vähän väliä saa olla palauttamassa. Myös yhtyeen jäsenien artikkeleihin voisi laittaa suojauksen. --kallerna 17. elokuuta 2007 kello 19.50 (UTC)

Ehdotan uudelleen. --kallerna 2. syyskuuta 2007 kello 12.45 (UTC)

Voi taivas. Ne jotka niiden linkkien kanssa säätää, pyydän teitä aikuistumaan sen verran, että viitsisitte lopettaa sen! Linkkien järjestyksellä ei ole ole mitään väliä. Ei ole väliä onko tokiohotel.fi ekana vai tokiohotelfinland.org! Edes toinen aikuistukaa, sen verran että lakkaisitte muuttamasta niitä. Jos "keravalainen tokiohotel.fi -sivuston käyttäjä" on niin lapsellinen, ettei voi lopettaa, niin se toinen joka niillä leikkii voisi näyttää hyvää esimerkkiä ja antaa itse olla! Tai päin vastoin. Parempi olisi jos fanisivuja ei olisi ollenkaan. Kiitos. --Dritte 18. elokuuta 2007 kello 10.38 (UTC)

Ai ei lopettaa leikkiminen pikku kakaraa?! Siis miksi tokiohotelfinland.orgin PITÄISI olla ekana? Siksi koska se on tehty ennemmin?! Mitä vitun väliä?! Entäpä miksi tokiohotel.fihin PITÄISI olla ekana? Siksi että sen osoite on lyhyempi ja siksi siis virallisempi. No tuo on ihan fiksua, mutta silti, ei tarvitse niiden linkkien kanssa leikkiä. "Sinä, keravalainen tokiohotel.fin käyttäjä, lopettaisitko jo tuon linkeillä leikkimisen?! th.fi ei ole virallinen sivusto, thf.org on ensimmäinen suomalainen th sivusto. ne ´linkit on iha hyvi." Ilmeisesti tuon viestin kirjoittaja on aivan yhtä lapsellinen, kuin "keravalainen th-fani". Siis mitä jos itse lopettaisit niillä leikkimisen. Ehkäpä "keravalainenkin" lopettaa. Dritte kiittää ja kuittaa. –Kommentin jätti Dritte (keskustelu – muokkaukset).

Kunnioitusta molempia fanisivustoja kohtaan, joko molempien linkit ovat siellä, tai sitten eivät ole kummankaan. Mielestäni paras vaihtoehto on se, ettei siellä ole kummankaan osotteita, koska niistä on ollut niin suurta sotaa. –Kommentin jätti 84.231.216.238 (keskustelu – muokkaukset).


Kaikille linkkejä lisääville tiedoksi[muokkaa wikitekstiä]

Wikipediassa on selkeät säännöt ulkoisten linkkien lisäämiseen artikkeliin, lue siis ne, ja vältyt turhalta työltä ja mielipahalta.

  • Mikä on olennaista? pienten, epävirallisten, tuoreiden jne. fanisivujen lisääminen on turha vaiva. Wikipedia ei ole linkkikokoelma. "Hylättävät linkit: Linkit sivustoille jotka vaatii aiheesta lukemiseksi rekisteröinnin ja / tai maksun, Tiukasti aiheessa pysyvä hyötysivusto, kaupallinen ja pieni ja / tai nuori, Fanisivustot, epävirallinen ja pieni" Argus 3. tammikuuta 2008 kello 14.05 (UTC)

Ehdota, että koko artikkeli poistetaan niin ei tarvitse itkeä.Kommentin jätti Daavi^^ (keskustelu – muokkaukset).

Uudelleenohjaukset[muokkaa wikitekstiä]

Huomasin tuossa, että Kaulitzin veljekset uudelleenohjautuu tänne. Kuitenkin vaikuttaisi siltä, että bändin muut jäsenet olisivat saaneet kunnon(?) artikkelit, siis omat mutta jokseenkin lyhyet artikkelit. Meinaa mitä? (Turha selittää vandaaleista/vandalismista.) Joko tehdään kunnolla jokaiselle jäsenelle kunnon artikkelisivut, tai tehdään niin kuin en-wikissä: lisätään kunnon Jäsenet-osio, jossa (lyhyt) bio henkilöstä. --Usm 1. syyskuuta 2008 kello 18.58 (EEST)[vastaa]

Vandalisointi[muokkaa wikitekstiä]

Miksi artikkelia vandalisoidaan niin paljon? Näyttäisi suojaukselle olla jälleen tarvetta. --Kalastaja09 (Pistäydy juttusilla · Mitä olen tehnyt?) 10. heinäkuuta 2008 kello 14.26 (UTC)

No, nyt taitaa olla viikko kaks suojattuna. --ArttuS (k/m) 27. heinäkuuta 2008 kello 10.07 (UTC)

Laitoin kahden viikon suojauksen. kallerna 27. heinäkuuta 2008 kello 10.08 (UTC)

Poistin Historia-osiosta boldilla kirjoitetun, kieliasultaan erittäin heikon, fanimaisen ylistyksen. Teksti käsitteli laulajan kommentteja suhteestaan suomalaisiin tyttöihin. Kommentin jätti Cza (keskustelu – muokkaukset).

Huoh Bill ja Tom Kaulitzista tarinaa löytyy mutta ei lähes kasvottomista rumpalista ja basistista. Tasapuolisuutta? --MiQQ 21. huhtikuuta 2009 kello 21.14(UTC)

Onko enää mahdollista muuttaa tiettyjä kohtia artikkelista, joissa on virheitä? Vaikka kyse ei ole mistään jättisuuresta, artikkeli on jäänytajasta jälkeen ja ainakin yksi musiikkivideoiden nimistä on kirjoitettu väärin. Freyafan258 24. marraskuuta 2009 kello 21.16 (EET)[vastaa]

Siitä vain muokkaamaan: purin artikkelin osittaissuojauksen, ja 4 vuorokauden kuluttua vastaava suojaus ei tunnukseesi (Freyafan258) enää purisikaan. –Ejs-80 24. marraskuuta 2009 kello 21.21 (EET)[vastaa]