Keskustelu:Tilintarkastaja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yhdistettävää[muokkaa wikitekstiä]

Wikipediassa on tällä hetkellä artikkelit Tilintarkastus, Tilintarkastustapa, Hyvä tilintarkastustapa, Tilintarkastaja ja Tilintarkastajatapa. Olisiko näissä kenties jotakin, mitä voisi yhdistää samaan artikkeliin? --Tsemii 7. lokakuuta 2006 kello 21.54 (UTC)

Tilintarkastaja voi hyvinkin olla omanaan, koska on suomalaisesta näkökulmasta kirjoitettu. Nuo muut voi "surutta" yhdistää. --TBone 7. lokakuuta 2006 kello 22.11 (UTC)
Sanoisin, että tilintarkastus voisi myöskin olla omansa ja siinä voisi olla huomattavasti enemmän juttua tilintarkastuksen perusfilosofiasta, teoriasta ja lähtökohdista. Nuo tapa-artikkelit voi vallan hyvin niputtaa yhteen. Psytron 17. toukokuuta 2007 kello 10.41 (UTC)

Suomalaiset tavat poikkeavat kansainvälisistä tavoista huomattavasti. Sen vuoksi niiden erilläänpito on kannatettavaa.  –Kommentin jätti Vastuu (keskustelu – muokkaukset)

Ajankohtaista[muokkaa wikitekstiä]

Tilintarkastajia koskeva lainsäädäntö on muuttumassa vuoden vaihteessa. Lätkä muistuttamaan päivitystarpeesta. --thule 12. joulukuuta 2006 kello 00.33 (UTC)

Ajankohtaisempaa[muokkaa wikitekstiä]

Tilintarkastuslaki on kehitteillä, mutta sen viimeistelystä ei ole vielä tietoa.

Astuu voimaan 1.7.2007. Muokkasin artikkelia sen mukaan mitä tiesin, mutta kaikesta ei löytynyt infoa. Psytron 17. toukokuuta 2007 kello 10.41 (UTC)