Keskustelu:Stoner rock

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ansaitseeko paikkaansa heavy metal-tyylilajit -mallineessa? Sen verran suppea ja marginaalinen kuitenkin. Tai ehkä yhdistäminen doom metalliin? --Shovi

No se taisi ratketa sitten tällä. Poistan tuon stoner metallin tuolta heavy metal-tyylilajimallineesta. Voisitko kenties Sbatan667 kirjoittaa lisää aiheesta? --Shovi 16. elokuuta 2006 kello 08.46 (UTC)
Ei ei ja ei. Stoner rock on nimestään huolimatta heavy metalin alalaji. Eikä stoner rock ole sama asia kuin doom metal. Tämän ehdin jo vahingossa laittaa stoner metalin keskustelusivulle: :Kyllä ansaitsee, koska tämä oikeasti on sen alalaji. Eikä missään nimessä yhdistetä doom metaliin, stoner metal ja doom metal ei todellakaan ole sama asia.. Vastaus siis ensimmäiseen viestiisi. --kebabi 16. elokuuta 2006 kello 17.24 (UTC)
No, olisiko mahdollista kirjoittaa erillinen artikkeli näistä kahdesta, koska mielestäni tämä ei nyt näin ole kyllä säilyttämisen arvoinen. --Shovi 16. elokuuta 2006 kello 18.31 (UTC)
Perun puheeni. Siis, jos tästä joku voisi tehdä kunnollisen artikkelin, esimerkiksi en.wikissä on paljon tietoa ja siellä on stoner rock ja metal yhdessä. --Shovi 16. elokuuta 2006 kello 18.38 (UTC)
Voin yrittää, jos huomenna ehtisin jotain väsäämään lisää tuonne. --kebabi 16. elokuuta 2006 kello 19.20 (UTC)
Mielestäni tänne sivulle pitäisi luoda uudelleenohjaus-sivu , kun stoner rock ja stoner metal ovat aivan sama asia --Metalhead 23.syyskuuta 2006 kello 03.50 (UTC)
Tai hetkinen , sorry ilmeisesti semmoinen olikin jo. --Metalhead 23. syyskuuta kello 04.02 (UTC)
Stoner metal on jotenkin niin keksityn oloinen genremääritelmä että vihaksi pistää. Ihan kuin ameriikan teinit olisivat päättäneet ettei "rock ole tarpeeksi cool, kutsutaan sitä metaliksi" ja osa tieto/taidotonta mediaa on adoptoinut termin käyttöön. Mielestäni "Stoner rock" termiä tulisi painottaa. Onkin täysin eri keskustelu yrittää tunkea bändit joilla on vaikutteita Stoner/Doom/Metal tyylisuunnista mihinkään em. genreistä.