Keskustelu:Sosialistinen Työväenpuolue (Suomi)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ei ole kovin onnistunutta uudelleenohjata Suomen Sosialistista Työväenpuoluetta tälle kokoomasivulle, jossa on esiteltynä useampi lähes samanniminen puolue. K.

Tein uudelleenohjauksen koska Suomen sosialistinen työväenpuolue oli täsmälleen sama teksti kuin tämän sivun tekstin kohta 2. Samaa tekstiä ei kannata laittaa useammalle sivulle, koska sitä on helpompaa muokata jos se on vain yhdessä paikassa. Muuten kaksoiskappale jää helposti muokkaamatta. Tästä sivusta voisi tehdä täsmennyssivun. Katso esim. Varkaus ja Varkaus (oikeustiede). --Farside 15:03 kesä 26, 2004 (UTC)

Aiheesta muualla -kohtaan voisi merkitä kirjani Unohdettu puolue, jossa STP:n perustaminen on seikkaperäisesti selostettu: Kalevi Hotanen: Unohdettu puolue, Jyväskylä 2008. -- Kalevi Hotanen 7. elokuuta 2009 kello 11.27 (EEST)

Voihan sen laittaa, mutta itse toivoisin, että laajentaisit artikkelia kirjasi pohjalta. Jaksaisitko tiivistää wikipediaan keskeisimmät asiat? Ja mitä tapahtui 1980-luvulla? Kirjasi muistaakseni keskittyy 1970-lukuun. --ap4k 7. elokuuta 2009 kello 15.07 (EEST)[vastaa]

Totta kyllä. Tulinkin tänne poistaakseni ehdotukseni, koska se ei ole pätevä, sillä eihän kirjaani tai sen osaa ole olemassa linkityksen kohteena. Vain puolueen periaateohjelma löytyy.Kalevi Hotanen 7. elokuuta 2009 kello 21.38 (EEST)