Keskustelu:Slipknot

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

onko Slipknotilla muka "lyhyitä ja nopeita kappaleita?" Ei ainakaa mun mielestä! Rotten Sound on esimerkiksi grindcorea, ei Slipknot!!

T: JJ

== weird? == slipknot on rap-metallia

mun mielestä slipknotissa on 9 jäsentä mikä se viimenen mahtais olla?

Hmm. Kuka tietää, miksi he aloittavat numeroinnin nollasta (myös en:wikissä)? Höyhens 10. maaliskuuta 2006 kello 09.50 (UTC)

Kuunteleppa Slipknotilta Eeyore ja Get this ja jos ei vittu ole Grindcorea niin mä oon joulupukki. Noi lla biiseillä sitä justiinsa tarkoitetaan ja nuo kaksi biisiä eivät ole nopeatempoista nu-metallia vaan ehtaa grindcorea. Sitäpaitsi kyllä mä nyt vittu tiedän et Rotten Sound on grindcorea. Kommentin jätti 88.112.8.223 (keskustelu – muokkaukset).

Ja nuo Eeyore ja Get this ovat kyllä lyhyitä ja nopeita kappaleita Kommentin jätti 88.112.8.223 (keskustelu – muokkaukset).

enpä sanois että Slipknotissa mitään Grindiä ole, mutta Nu:ta parhaimmillaan ja nolointa ja pahin munaus on se että menit sanomaan Slipknottia Alternative Metalliksi!! jo on munaus! Slipknotissa ei ole mitään Alternativea!!! System Of A Downia kuuntele niin sinnä Alternativea! Ja Mick Thomson 7# ei ole koskaan ollutkaan death metal bändi Misery Indexissä, lueppas vaikka Miseryn kotisivuilta ja ensi kerran kun teet bändistä aihetta, ota siitä ensin kunnolla selvää äläkä puhu tänne paskaa! Ja tuo kappale Eeyore ei ole nähnytkään Grindiä!

T: Iliputti

Tuollaisessa inttämisessä ei ole järjen hiventäkään. Yrittäkää määritellä ne tyylisuunnat jotenkin ja ratkaiskaa asia sillä perusteella.217.30.179.130 12. toukokuuta 2006 kello 18.05 (UTC)

Eeyore ei ole grindiä nähnytkään?[muokkaa wikitekstiä]

No mitäs vittua se sitten on? Taitaa kaverilla olla kuulossa vikaa Sitäpaitsi slipknotin rumpali joey sanoi et slipknot ei ole nu-metallia onko toi eeyore sit nopeaa nu-metallia? eihän ne maskit enään ole kotitekoisia kun ne on sarjatuotannossa

[poistettu henkilökohtainen hyökkäys]![muokkaa wikitekstiä]

[poistettu henkilökohtainen hyökkäys]! Ensinnäkin älä saatana hauku slipknottia nu-metalliksi! Se on loukkaavaa niiden jäseniä kohtaan Slipknotin jäsenet Mick, Joey ja Paul sanoi ettei slipknot ole nu-ta piste! Kommentin jätti 88.112.8.223 (keskustelu – muokkaukset).

Ja ton Misery Index jutun kirjotin kännissä et älä ihmettele

Kyllä mä myönnän et slipknot on rapcorea mut ei se kyllä Nu:ta ole ja nuo eeyore ja get this ovat edelleenkin grindcorea tästä on aivan turha kiistellä mitä muutakaan ne voisivat olla kun niissä on kuitenkin extreme metallin oleelliset kappalerakenteet: rankat grindaavat riffit, täyttä örinää, nopea rummutus (grind/blast-beatit ja tuplabasarit) ja molemmat kappaleet ovat lyhyitä ja tämä on nyt niin puolueellinen mielipide että puolueellisempaa ei voi olla!

Siinä sanotaankin, että se lasketaan usein nu metaliksi, ei, että se on nu metalia. --Jetman 13. toukokuuta 2006 kello 12.23 (UTC)

Kiitos oikeasti että kerroit pelkäsin jo että kohta kaikki sanoo Slipknottia nu-metalliksi


Myönnän onhan Slipknotissa kyllä nu-metal-vaikutteita kuten räppi ja scratchi mutta varsinaista nu-metallia Slipknot ei ole nähnytkään Kyllä noi Wait And Bleed ja Spit It Out ovat jo melkein nu:ta mutta siihenpä se sitten jääkin

Pitäisikö nuo genret oikeastaan poistaa tuosta kokonaan? Niistä näyttää tulevan jatkuvasti erimielisyyksiä eikä niitä edes voi täysin objektiivisesti määritellä. --Jetman 13. toukokuuta 2006 kello 12.38 (UTC)

Kysykääpäs[muokkaa wikitekstiä]

kysykääpäs muiltakin suurilta faneilta minun lisäkseni niin katsotaanko että enimmistö sanoo sen olevan Nu Metallia, olen kuunnellut 4 vuotta tätä bändiä ja siinä ajassa tiedän bändistä enemmän kuin sinä ja vain tosi fani tietää bändin tyyli suunnan, etkä selvästi ole fani tai edes tosi fani, sillä vain tosi fanit tietävät bändin olevan Nu Metallia! oppikaa jo tuo jumalauta!

samaa mieltä Jetmanin kanssa tuosta että genret pitäisi poistaa, näistä tulee aina liian paljon erimielisyyksiä kuten meillä tässä näin

Minä itse olen kyllä kova Slipknot-fani ja tuskin kukaan fani on niin tyhmä että sanoisi omaa lempi bädiää nu-metalliksi no ehkä sinä olet niin tyhmä ja eikös Jetman sanonut että Slipknot ei ole nu-metallia

ja nuo Eeyore ja Get This ovat periaatteessa ihan grindiä

sitäpaitsi minä itse tunnen paljon Slipknot-faneja eikä niistä yksikään ole sanonut Slipknottia nu-metalliksi ehkä sinä olet saanut internetistä väärän käsityksen meneppä itse ulos, etsi käsiisi joku kova Slipknot-fani ja kysyppä onko Slipknot nu-metallia ni taiat saada ittelles mustan silmän.


Periaatteessa genret on nettijuttuja mutta on hyvin huono peruste Slipknotin nu-metalliksi olemiselle se että netissä sanotaan niin ja kun toi Slipknotin nu-metalliksi tituleeraaminen perustuu kuitenkin vain joihinkin netti/metalli/genre/ala-genre-listauksiin

käy edes

välillä ulkona äläkä vain istu tietokoneella viisastutpa ainakin on todella typerää luottaa

siihen mitä netissä olevilla metalli listauksilla lukee toki siinäkin on joskus järkeä mutta harvemmin. Jos luet kaikki bändien omat genret netistä tulet vain entistä tyhmemmäksi ja jäät jälkeen.

Kirjoitusvirheistä vähän[muokkaa wikitekstiä]

Anteeks jos oon antanut tyhmän vaikutelman itsestäni mut kirjoitusvirheitä sattuu eli se oli kiitti ei kiiti

Huono muisti[muokkaa wikitekstiä]

Eli en tarkoittanut sitä kiitti vaan kerroit ei keeroit muistin vähän väärin

Tässä teille vähän sivistystä eli Slipknot on rapcorea ei nu-metallia

Taas tullu luettuu noita typeriä inttämisiä täällä... ELI Jos bändillä on 1-2 kappaletta, jotka ei sovi suoranaisesti sovi sen soittamaan genreen, ei ne muuta bändin luokittelua mitenkään.

Itte luokittelisin Slipknotin Metalcoreksi. Harva ei ole edes kuullu tälläsestä genre suuntauksesta, mutta eihä kukaa voi tietää aivan kaikkea? Joo myönnetään noi kappaleet on normaalia nopeampia ja "grindimäisempiä", mutta uskokaa että ne ei ole grindiä! Se on saletisti vaa joku kokeilu, joka on menny sitte levyllekin saakka.

Metalcore sopisi huomattavasti paremmin kuin Grincore. Jos mulle mainittaisiin ekan kerran Slipknotista ja heti esittelyssä sanottas, että se on grindiä, mulle tulis saman tien mielee Napalm Death ja Rotten Sound. "Järjetöntä" rumpujen hakkausta ja örinää josta ei saa ensimmäisellä kerralla selvää.

Nu-metallia toi ei ole vaikka sen voissa paistais, vaikka on siinä jonkinlaista räpätystä ja dj vehkeillä temppuilua. Vai kuulostaako toi Limb Bizkitiltä tai Linkin Parkilta? (sori mahd. typot)

T JJ_Niemi

Joeylta kysyttii haastattelussa et mitä mielt ootte siit teidät luokitellaan NM:ksi ja Joey vastas: "jos joku NM-rumpali soittaa samat asiat ku hän samalla temmolla ni he on NM:a. Mutta yleensä ottaen 'Knottia on vaikee lähtee genreen änkemään. Ja miks se pitäis änkee johonki muottii? Olkoot sitte vaikka percussiometallia hah hah 'Knottia kohta kuus vuotta kuunnellu... Eikä oo mtn tarvet sitä "genrettää". Kaikki on a) kuullu ja tykkää b) kuullu muttei voi sietää c) ei oo kuullu, muttei myöskää kiinnostunu raskaammasta musiikista

KiwiK.

Miksei kutsuta Slipknotin musiikka tosiaankin percussiometalliksi? HIM:n musiikkiakaan ei saatu sopimaan mihinkään genreen, joten tehtiin sopiva genre: "love metal". Mitkä muut metallibändit soittavat percussioneilla ja pianon kielillä?85.157.125.47 25. heinäkuuta 2006 kello 01.01 (UTC)
Miten niin 'tehtiin' sopiva genre? HIM:n jäsenethän sen keksivät itse heti yhtyeen alkuaikoina, siksi se on virallisesti love metalia. Onko Slipknotin jäsenet itse sanonut joskus itseään perkussiometallia soittavaksi yhtyeeksi? --kebabi 25. heinäkuuta 2006 kello 06.51 (UTC)

jebs. niin asian tarkoitin. ei aina toi oikolukukone jaksa/halua toimia halutulla tavalla. hah...

epäselvää[muokkaa wikitekstiä]

ei pahalla mutta tuosta ei nyt saanut hyvin selvää kunnolla että tarkoittiko Joey siis sitä että todella soittavat Nu Metallia vai puhui vain että jos joku muu osaa samat kuin hän niin silloin he vasta ovat. Epäselvää teki eniten tuo puhe tyylisi (ei pahalla)

Iliputti

Jos oikein tajusin, Joey tarkoitti että jos joku 'oikean' nu metal -yhtyeen rumpali soittaa Slipknotin kappaleita samalla tempolla kuin hän, voidaan Slipknot sen jälkeen vasta leimata nu metal -yhtyeeksi. --kebabi 18. kesäkuuta 2006 kello 16.14 (UTC)

terve! tääl on ollut paljon kinaa mitä metallia slipknot on. joten mul on vastaus. mul on yli 200 levy pelkkää metallia eli nu metallista bläkkiin. slipknot on metalcorea/rapcorea jossa on nu metallisia vivahteita! PS:komentoikaa Kommentin jätti Slipknot(2) (keskustelu – muokkaukset).

Riippuu myös yhtyeen omasta kannasta asiaan. Omasta puolestani vaikka pelkkä "metalliyhtyekin" kävisi. --Jetman 28. heinäkuuta 2006 kello 08.31 (UTC)

eihän tos oo mitään järjee tos teksissä kun siinä lukee slipknot on nu-metal yhtye ja sit lukee slipknot lasketaan usein nu-metall yhtyeesSlipknot(2) 29. heinäkuuta 2006 kello 08.24 (UTC)

Ei slipknot mikään nu metal-yhtye ole! Näin bändin jäsenet ainaski haastattelussa kertoi. Sitäpaitsi Joey on antanut näitä "Emme ole nu-metal-yhtye"-lausuntoja viimeksi esim. Soundin haastattelussa! Omalla kaverini on sitäpaitsi tulostanut tuon haastaattelun netistä! Ja nuo kaksi biisiä ovat tudellakin grindiä! Joey kerto näin haastikses! Siinä todiste piste Kommentin jätti 88.112.8.223 (keskustelu – muokkaukset).

Wikipedia ei ole oikea paikka väitellä musiikkigenreistä. Jos yhtyeen jäsenet sanovat näin, asian saa toki mainita artikkelissa. --Jetman 1. elokuuta 2006 kello 15.09 (UTC)

slipknottia ja muitakin bändejä on vaikee gerndettää koska ne yhistelee niin montaa tyyliä!Slipknot(2) 8. elokuuta 2006 kello 11.13 (UTC)

Tuo on totta ja koskee kyllä monia muitakin yhtyeitä. Näihin kiistellyihin bändeihin (CoB, Slipknot jne) riittäisi mielestäni vaikka pelkkä "metalliyhtye", niin ei tulisi erimielisyyksiä. --Jetman 8. elokuuta 2006 kello 11.15 (UTC)
Alternative metal ja extreme metal on näitä "monen-genren-genrejä". Jotkut vaan ei tajua tätä, esim. Bodomin artikkelissa vähän väliä joku vaihtaa exterme metalin vaikkapa death metaliin tai black metaliin, kummankin vaikutteita voi (siis voi, ei aina ole) olla extreme metalia. --kebabi 9. elokuuta 2006 kello 09.33 (UTC)

tuo metalli yhtetye oli hyvä ehdotus mulle se ainakin käySlipknot(2) 14. elokuuta 2006 kello 04.21 (UTC)


mys minullekkin kävisi[muokkaa wikitekstiä]

kyllä meikäläisellekkin kelpaisi että tuossa lukisi pelkkä metal yhtye mutta itse sanoisin tuohon genre hommaan että tuossa voisi lukea parhaiten sopivin extreme metal. Sillä Slipknothan yhdistelee musiikissaan erillaisia metal tyylejä sun muuta erillaista musiikkia niin minusta Extreme Metal olisis sopivin tuohon tekstiin lukemaan

Muutin metalliyhtyeeksi. --Jetman 15. syyskuuta 2006 kello 14.11 (UTC)

slipknotin genret sekoittavat jazzia, heviä, rockia, punkkia ja räppiä yhteen eli slipknotilla ei ole itse asiassa minkään nimistä genreä eli sitä ei voi sanoa NM musiikiksi... SlipKnoT515 1. joulukuuta 2006 kello 16.27 (UTC)

Alternative metallia? Vertaa Slipknottia ja esim. System Of A Downia, kumpi muistuttaa enemmän alternativea?

Alternative metal = vaihtoehtometalli. Eli kysymyksesi on, kumpi on enemmän vaihtoehtoista? Alternativea on niin paljon erilaista, että kysymyksesi ei ole ihan näin yksinkertainen, sillä kumpikin esimerkkiyhtyeistäsi on alternative metalia. --kebabi 4. joulukuuta 2006 kello 15.17 (UTC)

Itseäni on jäänyt kalvaamaan[muokkaa wikitekstiä]

Niin että en usko enkä tule koskaan uskomaan että jätkät saatananpalvojia olisivat tuon Iowa levyn ansiosta saaduista epäilyistä huolimatta. Sillon pojat soittaisivat aivan eriilaista metallia aivan varmasti. Jos jollakulla olisi viellä jossain varmistus tuohon niin olisi kivaa jos voisi laittaa tänne jotta voisin saada luokkalaisenikin uskomaan kun, eräs ystäväni viellä sanoo että hänen erään ystävänsä äiti on tutkija ja juuri tutkii saatananpalvontaa ja yhdistää bändin siihen jota he eivät todellakaan ole >:( jos jollain on tuohon varmistusta niin kiitos antakaa jotta voin tukkia kavereitteni turvat :)

T: Iliputti

Saatanan palvontaa?[muokkaa wikitekstiä]

Tuskin ne mitään saatanan palvojia on, ihan silläkin perusteella että joka toiselle maskeja käyttävälle bändille esitetään tuollainen väite.. Ennemmin, tai myöhemmin...

Slipknot ei ole blackistä nähnytkään. Taitaa olla joku lapsellinen teini käynyt vandalisoimassa. Tarvittaisiin Lähde. Etos 27. toukokuuta 2007 kello 10.11 (UTC) Etos 13:11

Saatanan Palvontaa?[muokkaa wikitekstiä]

SlipKnotia ei oltu päästetty esiintymään kirkon lähelle koska ne on muka jotakii saatanan paljojia.Mitä kummaa siis nehä vaan soittaa musiikkia ja joku niistä vaan on alkoholisti joka juo vähän enemmän ku muut.

Aiheesta muualla...[muokkaa wikitekstiä]

Heavy-metal-666-sivu pitäisi poistaa tuolta. Joku virustorjunta-ohjelmisto varotti kun menin sinne. Muutenkin ihan turha.

Hieman knotista[muokkaa wikitekstiä]

Sen verran olen haastatteluita lukenut (Jordisonin varsinkin), että selväksi on tullut ettei slipknot mitään rapcorea tai nu-metallia ainakaan ole. No okei ekalla levylla on muutamassa biisissä rap vaikutteita, mutta se ei tee siitä rapcorea ta Nu:ta. Minun mielestäni ei Slipknottia voi minnekkän tiettyyn musa ryhmään voi laskea. Mielestäni on slipknot yksi maailman kiistellyimpiä bändejä siitä mitä musaa se on. Jos teitä niin MAAN PERKELEESTI kiinnosta niin lähettäkää herra Jordisonille mailia tai kirjettä.

Ensinnäkin:
  • Huomaa että wikipedia ei ole paikka joka perustuu omaan mielipiteeseen, vaan pitää löytää toimiva LÄHDE (tai itseasiassa

useampikin).

  • Ja se mitä olen ENGLANNIN wikipediasta lukenut, kertoo, että, jos bändi kertoo kuuluvansa johonkin genreen, ei se vaikuta kuitenkaan muokkaukseen vaan juuri tuo em. lähde.
  • Kyllä Slipknot on todellakin yksi kiisteillyimpiä yhtyeitä, mutta edelleenkin (joo anteeksi nyt tämä sama jauhaminen) jos uskottavat lähteet pitävät Slipknotia nu-tai rap metalina on melko selvää, että nu-metal tagi täytyy lisätä.

Eli jos löydät todella uskottavia lähteitä jotka sanovat, että Slipknot ei kuulu nu-metal suuntaukseen, voit vapaasti muokata. Mutta oikeastaan voisitko selittää että, tarkoitatko, että nu-metal tagi pitäisi poistaa (muokkaus) vai mitä tarkoitat? Meinaa voin jo kokeneena wikipedia-käyttäjänä kertoa että omia mielipiteitä EI tule edes laukoa näillä keskustelu-sektioilla. Kaikki tieto hankitaan (taas kerran) lähteistä.

PS.bändin omaa sivua, haastattelua ym. henkilökohtaista tietoa EI yleensä pidetä kunnollisena lähteenä. Mene englannin wikipediaan, jos mahdollisesti osaat englantia kunnolla ja lue esim. WPRS (wikipedia reliable source), niin tulet tietämään ehkä enemmän. Ja anteeksi jos hoin liikaa samaa, mutta haluan painotta, että lähde on paljon tärkeämpi, kuin mitä "bändi itse ajattelee" tai mitään "In my opinion".

Slipknotin tiedot..[muokkaa wikitekstiä]

Voitas nuo nu- ja alternative paska heittää menemään ja pistetään tuo aggresive metal..

Kuten edellisessä jo kerroin, wikikipedia EI ole paikka jossa saa muokata ihan oman mielipiteen mukaan, vaan pitää löytää toimiva LÄHDE. Ja mitään "agressive metal"-nimitystä EI ole olemassakaan.
Siitä vain lisäilemään uusia tietoja viitteiden kanssa. --kallerna 8. joulukuuta 2007 kello 09.34 (UTC)

Voit olla oikeassa ja varmaan oletkin, mutta musta vaan jotenkin tuntuu et NE tietää mitä ne soittaa ja sen tiedon minkä tohon laitoin niin oli sellasesta kirjasta joka kertoo death metallin ja grindgoren synnystä ja en tiedä vieläkään mitä tekee slipknot sellaisessa kirjassa mutta satuin tuon lainaamaan. En valitettavasti muista kirjan nimee mut yritän sen löytää ja linkin tänne pistää. PS suosittelen kirjaa jokaiselle! Kommentin jätti 88.115.156.37 (keskustelu – muokkaukset).

Hmm.., ehkäpä siksi, että ovat saaneet VAIKUTTEITA death/grind mistä lie ääri-metallista kait? Kommentin jätti Talvimiekka (keskustelu – muokkaukset).

Ja paskat on jotain Nu-metallia mistäköhän on semmosta saanu päähän??!! Kommentin jätti Dilbahadur (keskustelu – muokkaukset).

Kyllä toi on: nu-metal bändi! Danonatick85 13. marraskuuta 2008 kello 20.09 (EET)[vastaa]


Tietoa Coreyn naamarista[muokkaa wikitekstiä]

Kuka tietää että miten voi tehdä itse aika saman näköisiä Slipknot naamareita kun ne käyttää? Tolla Coreyllä on kummiskin neljä virallista naamaria. Danonatick85 18. marraskuuta 2008 kello 17.48 (EET)[vastaa]

tekee eka hyvän ja sit likaa vaan vitusti Orionlol (keskustelu) 23. huhtikuuta 2022 kello 02.36 (EEST)[vastaa]

Tieteellisyyttä ja lähteitä[muokkaa wikitekstiä]

Itse kiinnostuin bändistä ja halusin katsoa lisäinfoa täältä, niin eipä oikein vakuuttavaa kuvaa saanut tästä artikkelista. Suosittelisin muokkaamaan aika rankalla kädellä. Itse, kun en tunne kyseistä bändiä vielä niin hyvin, niin en osaa myöskään tätä artikkelia oikein muokata. Esim. tällaiset kohdat, joita vilisee teksti täynnä, eivät oikein täytä hyvän artikkelin tyyliä: "Joey Jordison oli kuitenkin sitä mieltä, että yhtye tarvitsi soittajia, Joeyn mielestä Slipknotin musiikki tarvitsi..., Parin konsertin jälkeen Joeyn mielestä Slipknot tarvitsi laulajan..."? Mihin tällaiset lausahdukset perustuu, ja ovatko ne aina olleet vain Joeyn mielipiteitä? Ja, jos ovat oikeita faktoja, niin ne voisi kirjoittaa hieman asiallisempaan muotoon, esim.: "Yhtye tunsi tarvetta uusille soittajille, ja ratkaisu tähän löytyikin, kun bändiin liittyi kiertueen jälkeen uusina henkilöinä X ja X"

Entäs tämä: "Albumia on ylistetty tiedotusvälineissä ympäri maailmaa." Kenen mukaan? Ei riitä, että yhdessä tai kahdessa lehdessä on kehuttu. Mitä itse löysin pikaisesti arvosteluja, niin ei niissä todellakaan kaikissa kehuttu. Esim. en-wikissä olevat arvostelut eivät kaikki ole mitenkään viiden tähden arvosteluja.

Olisi kiva, että näinkin hyvästä bändistä olisi hieman enemmän faktoihin perustuvaa tietoa täällä. Eikö niin?


Genren vaihtelu[muokkaa wikitekstiä]

Kyllä slipknot oli ensin nu-metalia, mutta vaihtuikin levynsä iowan myötä alternatiiviseksi metaliksi ja jopa death metaliksi. vol. 3:the subliminal versesin myötä tyyli vaihtui progressiivisempaan suuntaan, mutta oli yhä erittäin aggressiivista elikkäs kyllä slipknot on pysynyt aina siinä nu-metalin ja aggressiivisuuden puolella. Tantta 28. kesäkuuta 2009 kello 21.08 (EEST)[vastaa]

Slipknot death metallia.... jaajaa @mitävittua.com


Slipknot siirtyy tauolle[muokkaa wikitekstiä]

Luin netistä, että yhtyettä ei nähdä yhdessä ennen vuotta 2012 jos silloinkaan. Corey Taylor, aikoo viettää seuraavat 1,5 vuotta James Rootin kanssa Stone Sourissa. Kommentin jätti 109.204.171.193 (keskustelu – muokkaukset)