Keskustelu:Sirola-opisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tuo Opiskelijat-kohta on kyllä hiukan harhaanjohtava. Ainakaan 1980-luvun lopulla (jolloin kävin Sirola-opiston viestintälinjan) mitään "tarkkaa seulaa" ei ollut enää olemassa -- saati suosituksia. Moinen käytäntö lienee jäänyt jonnekin 1970-luvun kätköihin.

1980-luvun Sirola-opistosta on myös aika liioiteltua sanoa, ettei esim. viestintälinjan suorituspaperilla olisi ollut mitään merkitystä kd-liikkeen ulkopuolella. Kyllä minä olen omaa todistustani käyttänyt ihan menestyksekkäästi työhönottohaastatteluissa osoituksena viestintätaitojen ja journalismin perusteiden hallinnasta. (Saattaa tosin olla, ettei 1990-luvun lopulla kukaan enää muistanut "Sirola-opisto"-termin ideologista painolastia. (Saattaa myös olla, ettei kukaan koskaan lukenut cv:täni. ;) )

En kopeloinut tekstiä, koska ei minulla varsinaisesti mitään lähdettä ole tueksi väitteilleni. Mitä nyt oma elämäni. ;)

-- dogma00 21. marraskuuta 2007 kello 16.54‎

Juu ei silloin enää. Pula opiskelijoista kansankorkeakouluissa yleensäkin johtui pitkälti peruskoulusta ja yhteiskunnallisen koulutuksellisen tasa-arvosta, joka niihn aikoihin saavutettiin kansanrintamahallitusten ja yhteiskunnallisen paineen johdosta. --Höyhens (keskustelu) 23. marraskuuta 2013 kello 06.49 (EET)[vastaa]