Keskustelu:Sid Vicious

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miks toi kuva sidist poistettiin. (Sid Vicious keikalla 1977) Suhis 24. kesäkuuta 2008 kello 16.27 (UTC)

mutta eihän ole varmaa tappoiko sid nancyn niin miks tossa lukee se noin "varmasti"??? !! ärsyttää tällänen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1q

niinpä.. Sid ei muistanut siitä mitään, eikä kukaan muukaan. joten. ei varmuutta siitä.

-ja "lävistää" on ehkä väärä sana


Kyl Sidin versio My Waysta on unohtumato. Kaik sen muistava. Kyl maar tietosanakirjaski saa lukea unohtumaton silloin kun jokin on unohtumaton. Ei se ny niin huh huh ole!--Hassuhessu 4. huhtikuuta 2008 kello 10.21 (UTC)

Ei vaan kuulu tietosanakirjaan minkäänlaiset luonnehdinnat, unohtumattomat sun mut. Ystvällisin terveisin. --KenSentMe 4. huhtikuuta 2008 kello 10.25 (UTC)

No, kato kui sit on sanottu et Sidi oli köyhist oloist tai et Sidi oli ujo. Siinähän on luonnehdinta. Eikä se ole mitenkää kiistanalaine, et toi veto muisteta, se on faktaa. Kaik muistava myös Dollssit ja Ramonesit, eikä nekä ole myyny mitään. Se biisi oli nii erilaine ku mihi oli sillo totuttu, vaik punkkii tietysti oli.--Hassuhessu 4. huhtikuuta 2008 kello 11.50 (UTC)

Kysytkö nyt ihan tosissasi? --KenSentMe 4. huhtikuuta 2008 kello 11.52 (UTC)

Jep, missä ero?--Hassuhessu 4. huhtikuuta 2008 kello 12.11 (UTC)

Noh, jos ihan oikeasti olet tosissasi niin: Jonkun kappaleen nimittäminen Wikipediassa wikipedistin toimesta unohtumattomaksi ei edusta neutraalia näkökulmaa. On ihan eri asia todeta vaikkapa että "Lähteen mukaan X Vicious oli ujo" kuin yksittäisen wikipedistin itse määritellä asia mielessään ja esittää väite jonkun kappaleen "unohtumattomuudsta". Unohtumaton se voisi olla, jos sen olisi joku merkittävä taho vaikkapa valinnut "unohtumattomien kappaleiden" listalle tms. Silloin sellaista listaa voisi käyttää lähteenä. Sinun kannattaisi ehkä lukea läpi Wikipedian käytäntöjä ja aloittaa vaikkapa neutraalista näkökulmasta Toivottavasti siitä on apua. --KenSentMe 4. huhtikuuta 2008 kello 12.27 (UTC)