Keskustelu:Sepp Blatter

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisi mielestäni oikein laittaa nimeksi Joseph, kun se nyt kuitenkin on virallinen...? En oikein itse viitsi lähteä vaihtamaan, kun se kait(?) vaatii jotain muitakin toimenpiteitä kuin pelkkä otsikon nimen vaihto? No tämä oli vain ehdotus... --U-T 12. heinäkuuta 2006 kello 19.52 (UTC)

Ei se sen kummempia toimenpiteitä vaadi. Henkilöartikkelin nimeksi annetaan kuitenkin yleensä se nimi, jolla henkilö parhaiten tunnetaan, eli tässä tapauksessa tietääkseni Sepp Blatter. --Jetman 12. heinäkuuta 2006 kello 19.54 (UTC)
No jaa... Suomessa usein sävelletään kaikkea... Minulle asia on periaatteessa ihan sama en menetä yöuniani, mutta yhdessäkään suomalaisessa tietosanakirjassa minkä olen lukenut ei lue kuin Joseph, mutta enhän minä tietenkään kaikkia ole lukenut! Esimekkinä vaikka K. Kummola... Ei häntä kirjoiteta Kale Kummola, vaikka niin usein kutsutaan.

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Olisiko tästä lupaavaksi? --PtG (keskustelu) 1. tammikuuta 2016 kello 23.34 (EET)[vastaa]

Näyttäisi olevan kaikki oleellinen, käy lupaavaksi. --Lakritsa (keskustelu) 2. tammikuuta 2016 kello 12.26 (EET)[vastaa]
Lisäsin puuttuneen väliotsikon ja korjailin osan kirjoitusvirheistä. Blatterin toiminnasta Fifan puheenjohtajana ja mielipiteistä yn. on kerrottu vielä hyvin suppeasti, ja naissuhteista tarpeettoman yksityiskohtaisesti, mutta kai tämä jo lupaavaksi käy. --Savir (keskustelu) 2. tammikuuta 2016 kello 12.39 (EET)[vastaa]

Merkitään. --PtG (keskustelu) 7. tammikuuta 2016 kello 23.38 (EET)[vastaa]