Keskustelu:Seinäjoen Maila-Jussit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisiköhän tämän artikkelin nimeä muuttaa Seinäjoen Maila-Jussit Ry:ksi? Kyseinen yhdistys on se, jonka "alaisuudessa" myös samanniminen pesäpallojoukkue toimii, mutta yhdistyksellä on muutakin toimintaa. Ja sitten sivua olisi helpompi laajentaakin.

Kyllä se kaikki tänne sopii. Yhdistykselle vaikka oma kappaleensa ja muulle joukkuetoiminnalle omansa. Näytti lentopallo- ja koripallotoiminta olevan sen verran vähäistä pesäpalloon verrattuna että tuskinpa niistä paljoa tulee.
PS. Muistathan allekirjoittaa viestisi (~~~~, tai painamalla toiseksi viimeistä laatikkoa tämän muokkausikkunan yläpuolelta). --Anr 1. kesäkuuta 2006 kello 16.11 (UTC)


Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Tavoitteena saada tämä artikkeli isommaksi, mutta kaivataan lisää ideoita. Hyväksi artikkeliksi kuitenki tarkoitus päätyä. --Mädsen 29. huhtikuuta 2010 kello 17.43 (EEST)

   Juu, Peräseinäjoen Toiveesta tuli hyvä, tämä on varmasti haasteellisempi. Et kai käsittänyt kommentistani, että Petojusseista ei saisi tehdä hyvää artikkelia kun tämä on selvästi kesken. Ehei. Artikkeleita saa muokata wikiperiaatteitten mukaan ihan siinä järjestyksessä kuin haluaa. Se oli vaan semmoinen yleinen huomio eikä sitä ollut tarkoitettu niin vakavaksi. --Höyhens 9. toukokuuta 2010 kello 01.18 (EEST)
       En mä Petojussien muokkaamisesta nyt ole sillain vielä luopunut, ja tavoite senkin osalla pysyy edelleen siinä mitä se oli vertaisarvioinnin aikana. Ainoastaan vaan se oli siinä ongelmana että itseltä loppui ideatsen kanssa, ainakin toistaiseksi, ja otin lähinnä vinkkinä sen että Jusseistakin voisi tekaista hyvän :) Tosin tämäkin nyt vähä tökkii kun ei muilta oikeen ideoita tule saati sitten itseltäkään --Mädsen 9. toukokuuta 2010 kello 20.39 (EEST)

Tämä menee jo 60-luvulle, mutta siihen aikaan Ilmajoki ja Nurmo tapasivat menettää lupaavimmat juniorinsa Seinäjoelle. Ehkä jotkin muutkin seurat. Jos tommosesta löytys jotain niin pieni askel eteenpäin. VOIhan sen esittää toisinpäinkin että hyvinä kasvattajaseuroina olivat mm..... --Höyhens 14. toukokuuta 2010 kello 17.59 (EEST)

Viime vuoden sarjataso?[muokkaa wikitekstiä]

Johdannossa: Jussit pelaa kaudella 2010 Ykköspesiksessä
Kappaleessa 2000-luku: Kauden 2008 jälkeen seura päätti kuitenki vetäytyä sarjasta vedoten talouteensa[13] ja aloittikin seuraavan kauden enää Suomensarjasta, jossa Jussit pelaavat myös kaudella 2010.
Kummassa sarjassa Jussit siis pelasi viime vuonna? Toiseksi korkeimmalla (ykköspesis) vai kolmanneksi korkeimmalla (suomensarja)? Onhan tietysti mahdollista että kummassakin, mutta silloin 2000-luvun kappaleessa olisi kyseessä 2-joukkue, josta ei kuitenkaan ole mainintaa... 82.141.73.133 18. helmikuuta 2011 kello 02.52 (EET)[vastaa]

Nousi viime kauden jälkeen ykköspesikseen. Artikkelia päivittäneeltä ([1]) jäi vuosiluku päivittämättä. --Anr 18. helmikuuta 2011 kello 03.00 (EET)[vastaa]