Keskustelu:Philip K. Dick

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni Dickin näyt eivät olleet välttämättä juuri sellaisia kuin artikkelissa annetaan ymmärtää. Käsittääkseni eri lähteet antavat näistä näyistä hyvin ristiriitaisia tietoja, jossakin ainakin ollaan väitetty että Dick olisi kokenut olevansa roomalainen sotilas joka vainosi kristittyjä? Myöskään Exegesis-kirjasta en ole koskaan kuullut, vaikuttaa omituiselta. Selvää oli kuitenkin että nämä näyt veivät Dickin tuotantoa entistä filosofisempaan ja symbolisempaan suuntaan. Cojrak 2. tammikuuta 2006 kello 13:53:10 (UTC)

Ainakin en.wikin kertoo Exegesiksestä melko laajasti: en:Philip_K._Dick. --TBone 2. tammikuuta 2006 kello 14:11:00 (UTC)
Jossa huomautettaan että artikkelin kyseisen kappaleen sisältämä tieto on epävarmaa. Hmm. Toisaalta asiasta löytyy tietoa suht monilta internet-sivuilta. Ehkä hieman katselen kirjallisen materiaalin perään, jos voisin löytää väitteilleni vankemman perustan.Cojrak 3. tammikuuta 2006 kello 12:03:49 (UTC)

En-wikin mukaan Dick oli viisi kertaa naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Ja Dick oli alan harrastajien keskuudessa tunnettu ja arvostettu jo eläessään. Suomennoksia alkoi tulemaan tiuhaan tahtiin vasta Dickin kuoltua. --Seppo 10. joulukuuta 2006 kello 20.03 (UTC)