Keskustelu:Pakkotoisto.com

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisiköhän erottaa tuo nettisivu ja termi omiin artikkeleihinsa? --Teme 26. elokuuta 2007 kello 10.48 (UTC)

Mielestäni kyllä, mutta siinä artikkelissa kannattaa viitata pakkotoisto.comin olemassaoloon. Tosin luulen, että artikkeli pakkotoisto.comista saattaisi nykyisellä verkkosivujen poistomeiningillä se päätyisi hyvin pian roskakoriin. --AdaL 26. elokuuta 2007 kello 11.05 (UTC)
Kannatan. --Wipu 26. elokuuta 2007 kello 11.13 (UTC)

"Pakkotoisto.com on Suomen suurin voimailuaiheinen sivusto. Sivusto keskittyy urheiluun, ravintoon ja nykyään moneen muuhunkin osa-alueeseen. Yli 1,7 miljoonaa viestiä sisältävä tietokanta on varsin hyvä tietopankki aloittelijoille."

Suomi24:n voimailuosio on suurempi kuin pakkotoisto.comin vastaava. Suurin osa pakkotoisto.comin viesteistäei kosketa voimailua mitenkään (tämän näkee jokainen silmillään viesteistä ja niiden määristä), joten väittämä sen suurimmuudesta on varsin absurdi. Samalla logiikalla suomi24 on vieläkin isompi, kun se sisältää keskusteluja ties mistä voimailun ohella.

Mihin yli 1,7 miljoonan viestin tietokanta on hyvä tietopankki? Turhalle tiedolleko? Tähän pitäisi laittaa treeniä ja ravintoa (ja lepoa) koskevat viestimäärät, sillä epätäsmällinen ilmaisu 1,7 miljoonasta viestistä antaa sellaisen kuvan, että ne ovat kaikki treeniä koskevia, vaikka näin ei ole. Aspartaami 23. maaliskuuta 2008 kello 11.21 (UTC)