Keskustelu:Oikeusfilosofia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

IP 88.114.246.46 on tehnyt huomattavia muutoksia artikkelin kirjallisuuteen ja nimiluetteloon. Ehkä jonkun aiheeseen perehtyneen olisi syytä tarkistaa muutokset ja tarvittaessa palauttaa ne.--Ulrika 21. huhtikuuta 2007 kello 06.52 (UTC)

Muutokset olivat asiallisia. Poistetut nimet olivat filosofeja, eivät varsinaisia oikeusfilosoja, joka on artikkelin aihe. Myös kirjallisuusluettelo oli harhaanjohtava, siinä ei ollut yhtään varsinaista oikeusfilosofian alan teosta, nyt on. Edelleen artikkeli on vajavainen, kirjallisuusluettelo voisi olla paljon kattavampi. Kommentin jätti 88.114.246.46 (keskustelu – muokkaukset).
Jos tunnet asiaa, on hyvä jos voisit tosiaan korjata artikkelin kuntoon. IP-tunnuksilla tehdyt perustelemattomat muutokset herättävät yleensä vandalismiepäilyjä. Voisit hankkia tunnuksen, jolloin luotettavuutesi ajan myötä kasvaa. Allerkirjoittaisitko kommenttisi keskustelusivulla painamalla muokkausruudun yläpuolella olevasta valikosta painiketta joka on toinen oikealta. terv. --Ulrika 21. huhtikuuta 2007 kello 08.15 (UTC)

Kirjallisuusmuutokset olivat ihan paikallaan. Ymmärrän logiikan, jonka mukaan nimiluettelosta poistettiin Akvinolainen, Kant ja Rawls, mutta miksi myös Alf Ross ja Aulis Aarnio lähtivät pois? Kaiken kaikkiaan nimiluettelo on vähän satunnainen eli sille pitäisi päättää joku logiikka jota seurata. Nikke 21. huhtikuuta 2007 kello 19.40 (UTC)

Hyviä huomioita, luulen että on parasta poistaa koko nimilista. Se olisi kuitenkin valikoiva ja satunnainen, tai sitten tolkuttoman pitkä...

Lisäsin linkkejä, poistin "suurmieslistan"; se olisi joka tapauksessa tulkinnanvarainen ja kiistoille altis.--JC 25. huhtikuuta 2007 kello 16.18 (UTC)