Keskustelu:OGame

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

onko ilmainen peli? --87.95.37.119 11. syyskuuta 2010 kello 20.01 (EEST)[vastaa]

Enemmän peliopas?[muokkaa wikitekstiä]

Sanamuotoja muuttamalla tästä saisi Wikipediaan sopivan artikkelin. Nyt näyttää enemmän tutoriaalilta pelin pelaamiseen. Doomhammer 2. marraskuuta 2007 kello 17.37 (UTC)

Ei enää. Doomhammer 3. marraskuuta 2007 kello 09.54 (UTC)

Artikkeli näyttää nyt paljon paremmalta :) Tietäisit minkälainen se oli vielä joskus :P Muokkasin sitä aika paljon silloin, mutta taisi tulla tosiaankin enemmän peliopas..

OGame suomeksi[muokkaa wikitekstiä]

"Suomeksi OGamea ei ole vielä olemassa."

Eikö www.topkani.fi sivulta löytyvä SpaceInvasion ole käytännössä sama peli?

Löytyyhän niitä. space4k esimerkiksi. Pelit ovat käytännössä samoja kuin OGame, mutta eivät virallisia OGameja. Ja muistakaahan allekirjoittaa kun laitatte kommentteja keskustelusivuille, kirjoittamalla ~~~~ loppuun, vaikka olisittekin vain pelkällä ip:llä. Doomhammer 1. joulukuuta 2007 kello 17.27 (UTC)


mite niin ei ole?

ja toi Punkka olen kassa minä :D

lisään tietoja niin saadaan sisältöä

olenhan OGamen asijantuntija

Englannin puolella jonkun aikaa sitten tehtiin iso puhdistus OGame-artikkeliin, koska se oli lähes yksinomaan tällaista sisältöä (listoja aluksista ja teknologioista, sivun pituinen juoniselostus jne.). Vertaa tämänhetkiseen en.wikipedian artikkeliin en:OGame. Olen täysin valmis tekemään täällä saman eli karsimaan turhat pois mitä Wikipedia ei ole-käytännön mukaisesti. Onko jotain perusteluita, miksi artikkelin pitäisi sisältää tällaista, kun käytäntö selvästi sanoo sitä vastaan?
Ja millähän perusteella olet OGamen asiantuntija? Kuka tahansa voisi kopioida teknologioiden selitykset itse pelistä. Doomhammer 6. heinäkuuta 2009 kello 11.33 (EEST)[vastaa]


olen kokenut pelaaja