Keskustelu:Norther

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa Northerista puhutaan death metal -yhtyeenä, vaikka se on luokassa power metal -yhtyeet. Korjaisiko joku joko artikkelin tiedot tai luokan? --Jetman 19. elokuuta 2006 kello 12.49 (UTC)

Korjasin luokan, kai tämä jotain melodiseksi death metaliksi luokiteltavaa on. Muutin myös aiemmin "korjaamani" entisen kosketinsoittajan sukunimen entisekseen. Käyttäjä Jannex on saattanut tietooni, että tämä on todella herran oikea nimi. Yhtyeen virallinen sivusto tosin mainitsee "...two brothers, Sebastian and Joakim Ekroos...", mutta artikkelissakin linkitetyllä fanisivustolla sanotaan sen sijaan "And for them who have all these years thought that Joakim and Sebastian are brothers, notice that there is no kind of kinship between the guys". –Kooma 19. elokuuta 2006 kello 14.06 (UTC)
Vielä tästä nimijutusta, ettei jää epäselvää. Kitarataiteilija Ranta vahvisti sähköpostilla entisten jäsenten nimiksi Joakim Ekroos ja Sebastian Knight, ja että eivät ole veljeksiä tai muutenkaan sukua toisilleen. –Kooma 20. elokuuta 2006 kello 12.00 (UTC)