Keskustelu:Númenor

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

tämäkin tynkä osaksi jotain muuta sivustoa![muokkaa wikitekstiä]

näitä taru sormusten herraan liittyviä sivuja on aivan liikaa. ei tarvitse olla omaa sivua kaikelle, mitä kirjat ja leffat pitävät sisällään! nyt wikipediassa tolkieniin, hänen kirjoihinsa ja niistä tehtyihin elokuviin esim. nämä sivut:

kenties jokaiselle kirjalle voisi olla oma sivu, mutta ei jokaiselle hahmolle, jokaiselle rodulle jne.

Númeronin voisi vaikka yhdistää Keski-Maan kanssa, minitynkä sekin. Rohkeasti vain yhdistelemään artikkeleita! :) (Muista muuten allekirjoittaa, se käy kätevästi kirjoittamalaa ~~~~) -- Jniemenmaa 6. helmikuuta 2005 kello 17:04 (UTC)
En ymmärrä, miksei jokaiselle kansalle ja tärkeimmille hahmoille voisi olla omaa sivua. Ovathan nuo kirjat todella merkittäviä ja suosittuja. Noista artikkeleista ainoastaan sindarin voisi (tilapäisesti) yhdistää haltioihin, sillä siinä on niin vähän tekstiä. Numenor sijaitsee Keski-Maan ja Kuolemattomien maiden välissä, joten en oikein tiedä sen yhdistämisestä kumpaankan niistä. -Jean d'Arc 6. helmikuuta 2005 kello 17:14 (UTC)
No, yhdistetään Ardan kanssa sitten. Minusta vain on ihan hyvä yhdistellä pienempiä artikkeleja suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Tärkeintä on että faktat löytyvät, ja sehän järjestyy uudelleenohjauksen kautta. Artikkeleja voi sitten pilkkoa pienemmiksi paloiksi kun tekstiä on liikaa (eli > 32kb). -- Jniemenmaa 6. helmikuuta 2005 kello 17:46 (UTC)
Laajensin tekstiä, en usko, että kukaan haluaa enää yhdistää tätä mihinkään. Asiavirheitä saattaa olla hieman, sillä kirjoitin osoittain muistinvaraisesti, osittain englanninkielistä Wikipediaa ja joitakin verkkosivuja mukaillen. -Jean d'Arc 6. helmikuuta 2005 kello 19:07 (UTC)

Tämä saattaa olla hieman tyhmä kysymys, mutta....[muokkaa wikitekstiä]

...jäikö Númenorista mitään jäljelle?

Ei jäänyt. Se tuhoutui kokonaan.--Ake1994 25. huhtikuuta 2008 kello 13.52 (UTC)