Keskustelu:Mustamakkara

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kopiotu sivulta http://www.reklaamikari.fi/musta/ ja sen alasivuista ainakin sivulta http://www.reklaamikari.fi/musta/etik.html . Ei näytä olevan lupaa.

Nimetyillä toreilla mustamakkara on ollut myynnissä yleisimmäksi _ulkosalla_ syötäväksi välipalaksi ainakin parisen kymmentä vuotta. Marketeissakin kyseistä tuotetta myydään, mutta se useimmiten nautitaan kotosalla. Kouluissa ja työpaikoillakin mustaamakkaraa syödään toisinaan. Uskottaiskohan edes uutista jos Tampereella asustelevia ei uskota http://www.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_2000/14.heinakuu/tori2800.htm ? :) Aulis Eskola 17:36 kesä 10, 2004 (UTC)

Mutta tuo ei ole sama asia kuin että jokin on jossakin "parhaimmillaan", niin kuin alkuperäisteksti sanoi. Nyt asia täsmentyi. Vaikuttaa siltä, että artikkeli on erkaantunut sen verran alkuperäistekstistä, ettei tekijänoikeuksien kanssa ole enää ongelmia. -Jean d'Arc 12:20 kesä 11, 2004 (UTC)

Minusta artikkelin kieliasu ei ole kaikilta osin tietokirjatasoa (tyyliin periaatteessa tarpeeton tieto, että pulut syövät tippuneita mustamakkaranpaloja), ja joitakin kieliopillisia korjauksia olisi tarjolla. Mutta en viitsi mennä korjaamaan, sillä toisaalta kömpelyys jotenkin sopii mustamakkara-artikkeliin. Mutta aiempiin viesteihin viitaten tämä teksti vaikuttaa paikoitellen enemmän mustamakkaran myyntipuheelta, kuin sanakirja-artikkelilta. Mitä mieltä muut ovat, pitäisikö tätä artikkelia muokata? Hedgefox 24. toukokuuta 2006 kello 21.30 (UTC)

Kielenhuoltoa, muutama täsmennys[muokkaa wikitekstiä]

Korjasin artikkelin kieliasua ja poistin siitä muutaman mielestäni sanakirjan kannalta turhan lauseen. Makkaransyöntiasento ja pulut lienevät turhaa nippelitietoutta. Jos joku on eri mieltä, lisätköön ne takaisin hyvän perustelun kanssa. Lisäsin myös väliotsikot. --Hedgefox 23. heinäkuuta 2006 kello 17.39 (UTC)

Tämän artikkelin on tarkoitus kertoa mustamakkarasta eikä mistä tahansa mustasta makkarasta. Siksi artikkelin nimi on "mustamakkara". --Aulis Eskola 30. marraskuuta 2008 kello 00.20 (EET)[vastaa]