Keskustelu:Mikko Raita

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ollut mukana tekemässä[muokkaa wikitekstiä]

Siirsin nämä pois artikkelista, koska lista ei minusta sopinut sinne --Zache 12. kesäkuuta 2007 kello 17.52 (UTC)

Sunrise Avenuen, Scandinavian Music Groupin, Tuomon, Deep Insightin, Bleakin, Saran, Jonna's Problemin, Tiktakin, Hectorin, Olavi Uusivirran, Killerin, Mannan, Suurlähettiläiden, Jason Muuttaa Taivaseen, Quintessencen, Q-Continuumin, Lauri Porran, Kaupunginorkesterin, Gimmelin, Emberin, Mama Kingin, My First Bandin, Natalia Podolskayan, Kalle Aholan, Ville Valon ja Ana Johnssonin kanssa.

Artikkelin mukaan Seemann on Apocalyptican (feat. Nina Hagen) äänite. Artikkeli Seemann kertoo Rammsteinin singlestä. Korjaisiko joku joka tietää? — Japsu 13. kesäkuuta 2007 kello 07.35 (UTC)

Se on Ramstain coveri. Tästä biisistä ja versiosta on kyse (luulisin). --Zache 13. kesäkuuta 2007 kello 08.10 (UTC)
Kommentoin vielä itseäni sen verran, että on siellä muitakin covereita, esimerkiksi tuskin kukaan kuvittelee että jokin nuoruustango (jonka ties kuinkamoni suomalainen artisti on levyttänyt) olisi artistin oma. Tuo Seeman-cover on kuitenkin siitä mielenkiintoinen, että se on varsin omaperäinen eikä matki alkuperäistä ja antaisin toteutuksesta kyllä miksaajallekkin krediittiä. --Zache 13. kesäkuuta 2007 kello 08.38 (UTC)