Keskustelu:Miehistönkuljetusvaunu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa on sotkettu vaunu ja ajoneuvo. Vaunussa on tela-alusta ja ajoneuvossa pyöräalusta. Selkiytän tältä pohjalta. Englanninkielisessä kirjallisuudessa termi APC ei ota millään muotoa kantaa alustaan. --Scapade 12. lokakuuta 2006 kello 20.34 (UTC)

Palautan artikkelin, tulee mielestäni seurata Puolustusvoimien kalustosivuilta löytyvää jakoa: Panssarivaunu (psv) on tela-alustainen, panssariteräksestä valmistetulla itsekantavalla rungolla varustettu panssariajoneuvo. ja Panssariajoneuvo (psajon) on pyöräalustainen, panssariteräksestä valmistetulla itsekantavalla korilla (rungolla) varustettu panssariajoneuvo. Eli tämä on artikkeli tela-alustaisista, pyöräalustaisista erillinen artikkeli. --Scapade 16. lokakuuta 2006 kello 18.11 (UTC)

Piti sanomani muokkausyhteenvedossa (ennen kuin painon vahingossa enteriä) että nämä artikkelit ovat nyt aikamoinen sotku, niitä on kolme päällekkäistä (tämä, panssaroitu miehistönkuljetusvaunu ja kuljetuspanssariajoneuvo) jotka kertovat kaikki samasta asiasta samoin interwikein. Myös tämä artikkeli on täysin lähteetön ja lyhyempi kuin panssaroitu miehistönkuljetusvaunu, joten muutin sen toistaiseksi ohjaukseksi. --Epiq (keskustelu) 3. huhtikuuta 2015 kello 10.54 (EEST)[vastaa]