Keskustelu:Maakaasu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eikö tälläisissä tapauksissa pitäisi kirjoittaa Iso-Britannia, eikä yhdistynyt kuningaskunta. Väki sekottaa helposti YK:hon. Sehän esiintyy sillä saarella, tai sen lähettyvillä. --Matti-92 16. tammikuuta 2006 kello 06.10 (UTC)

Mikä väki sen YK:hon sekoittaa? - Yhdistynyt kuningaskunta on maan virallinen suomen kielen nimi. Sitä paitsi YK sijaitsee aivan muulla saarella – rapakon takana peräti. Ja Iso-Britannia on vain saari. –– Evakonpoika 16. tammikuuta 2006 kello 12.24 (UTC)

Poistettu: Suomella ei ole minkäänlaista varmuusvarastoa, joka estäisi toimituskatkoksia ja tasaisi hintapiikkejä. Maakaasun varastointivelvoiteet täytetään maakaasua korvaavilla polttoaineilla. Tekniikka ja talouslehden mukaan Suomella olisi maakaasun varmuusvarastoa: http://www.tekniikkatalous.fi/energia/article40643.ece Kommentin jätti 88.114.216.246 (keskustelu – muokkaukset).

Ok. Laitathan jatkossa myös yhteenvetoon jotain. Olisi myös hyvä lisätä keskusteluviesti ennen varsinaista muokkausta. Tänne tulee muutoksia sellaiseen tahtiin, ettei jokaista ehdi jäädä seuraamaan monen minuutin ajaksi. --ilaiho (kitinää) 3. kesäkuuta 2009 kello 23.08 (EEST)[vastaa]

Titan-kuun metaani ja kysymys metaanin fossiilisuudesta[muokkaa wikitekstiä]

Teksti tulisi päivittää ottamaan huomioon se tosiseikka, että metaani ei ole fossiilista Titan-kuussa. Miksi se olisi sitä Maassa.