Keskustelu:Luettelo televisiosarjan Buffy, vampyyrintappaja jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Haluaisin muokata tämän artikkelin jaksolistauksen samanlaiseksi kuin Luettelo Täydellisten naisten jaksoista -artikkelissa. Ongelmana vain on se, etten ymmärrä kuinka tuollainen taulukko tehdään. Itse osallistun mielelläni jaksokuvauksien ja muiden tietojen kirjoittamiseen, mutta ilmeisesti jonkun toisen täytyisi muokata tuo taulukko. Voisiko joku mahdollisesti tehdä sen? -- Shallow 19. elokuuta 2007 kello 15.02 (UTC)

Rohkeasti vain kopioit taulukon lähdekoodia, lisäohjeita taulukoista yleensä on sivulla Wikipedia:Taulukoiden lisääminen. --Tve4 19. elokuuta 2007 kello 15.05 (UTC)
Pitääpä yrittää. Kiitos. -- Shallow 19. elokuuta 2007 kello 15.12 (UTC)

Jakso numerointi on nyt tuollainen hotellihuoneen numerointi tyyppinen. Sinänsä selkeä, että 100 numerosta näkee tuotantokauden ja lopuista jakson. Tässä artikkelissa on kuitenkin tuotanto kaudet eroteltu jo ennestään selkeästi, joten tuo tuotantokauden näkyminen jakson numerossa ei ole välttämätöntä. Haastatteluissa, jutuissa ja keskusteluissa käytetään yleensä 0-144 jaksonumeroista puhumista (tai tuotantokausi/ko. tuotantokauden jakso). Eli tuota tapaa mikä artikkelin englanninkielisessä versiossa on. Haluaisin muuttaa jakso numeroinnin englanninkielisen artikelin mukaiseksi.

Eli tuotantokausi otsikon alle ko. tuotantokaudet sisältävä jaksot (niin kuin jo siis onkin) ja taulukossa ensimmäiseksi sarakkeeksi № (jakson numero koko tv-sarjassa) toiseksi sarakkeeksi # (jakson numero ko. tuotantokaudella) -- Janneb 23. elokuuta 2010 kello 22.34 (EEST)[vastaa]


Siirsin kaksi viitettä jotka koskivat Columbinen verilöylyä, muuta kappaleeseen, koska viitteissä ei viitattu wikipedian ulkopuolelle. Mikäli ymmärsin oikein ohjeen Wikipedia:Merkitse lähteet, niin lähdemerkinnöissä ei pitäisi käyttää Wikipedian sisäisiä linkkejä. -- Janneb 27. elokuuta 2010 kello 22.45 (EEST)[vastaa]