Keskustelu:Lost

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisiko tuon juoni-kohdan jakaa tuotantokausiin? Että ne, jotka eivät halua tietää mitään tulevista tuotantokausista, tietäisivät mihin asti on turvallista lukea. Nyt kun Nelonenkin sai ensimmäisen tuotantokauden finaaliin. --TPG 5. elokuuta 2006 kello 15:08 (UTC)


Tulisiko entiset päähahmot poistaa tuosta Näyttelijät-listauksesta? Nelosen tahdin mukaan kuitenkin. --Törtsä

En kannata, sen verran tärkeitä hahmoja he kuitenkin ovat olleet, että syytä olisi informoida tuossa luettelossa. --TPG 25. maaliskuuta 2007 kello 18.59 (UTC)

Artikkeli on minun mielestä mainio! Ehdotan suositelluksi! Kommentin jätti 91.152.64.89 (keskustelu – muokkaukset). Latka 28. joulukuuta 2007 kello 08.53 (UTC)


Eikös tuo alussa oleva "Kolmannen kauden lopuksi ja neljännellä tuotantokaudella esitetään "välähdyksiä" tulevasta, ajasta joka sijoittuu saarelta pääsyn jälkeiselle ajalle." - ole aika spoilaava! –Kommentin jätti 84.248.5.199 (keskustelu – muokkaukset).

Ei? Johan tuo kolmannen kauden viimeinen jakso, jossa ”flashforwardit” alkoivat, on esitetty Suomessakin. Ei luulisi olevan kummoinenkaan paljastus, että niitä nähdään myöhemmin kenties lisää. Sitä paitsi, ei artikkelin tarvitse elää mitenkään Suomen lähetysaikataulujen mukaan. –Kooma (di algo) 23. maaliskuuta 2008 kello 08.03 (UTC)

Tarkoitin katsojia joille sarja on entuudestaan täysin tuntematon. Kolmannen kauden viimeisessä jaksossa tuo "fläshforwardihan" paljastaa että ainakin pari hahmoa pääsee pois saarelta. Eikö se muka ole spoilaavaa? Kommentin jätti 84.248.5.199 (keskustelu – muokkaukset).

Näyttelijälista[muokkaa wikitekstiä]

Minkä takia lopussa oleva lista näyttelijöistä on juuri tuossa järjestyksessä. Lisäksi listalta puuttuvat mm. Naveen Andrews, Daniel Dae Kim, Jorge Garcia, Maggie Grace ja Emilie de Ravin. Vai onko lista jonkin tietyn tuotantokauden lista? Kommentin jätti 213.216.241.29 (keskustelu – muokkaukset)

Lista vaikuttaa sekä järjestykseltään että sisällöltään hyvin satunnaiselta. Yksinkertaisinta olisi listata ainoastaan jossain vaiheessa sarjaa päärooleissa olleet näyttelijät/henkilöt aakkosjärjestyksessä. Tämä joukko ainakin on selkeästi rajattu sopimusteknisistä (tjsp.) syistä. Lostpediassa on päähahmoista (ja siten myös näyttelijöistä) lista: http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_character (ja kausien välisistä muutoksista taulukko: http://lostpedia.wikia.com/wiki/Cast_changes) – Haltiamieli 15. maaliskuuta 2010 kello 18.44 (EET)[vastaa]