Keskustelu:Last.fm

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi noita Last.fm -linkkejä laitetaan bändi-artikkeleiden linkkeihin? Mielestäni ne eivät kerro juuri mitään yhtyeestä. --Jeesus 9. heinäkuuta 2006 kello 17.20 (UTC)

Last.fm:stä löytää pienen biografian, näkee joten kuten yhtyeen kuuluisuuden, löytää levyt ja kappaleet. Mielestäni Last.fm on varsin kätevä ja ihan hyvä lisätä artistin/yhtyeen artikkelisivulle linkin muodossa. --kebabi 9. heinäkuuta 2006 kello 19.25 (UTC)
Mielestäni biografiat ovat aika lyhyitä, diskografiat puutteellisia tai jopa virheellisiä ja kuuluisuus aika vääristynyttä, mutta jos näet sivuston kätevänä, ei kai noista linkeistä haittaakaan ole. --Jeesus 9. heinäkuuta 2006 kello 20.09 (UTC)
Sitä paitsi ne biografiot on yleensä kopioitu wikipediasta. :D – linnea 9. heinäkuuta 2006 kello 20.40 (UTC)
Diskografiat on joskus todella vajaita tai virheellisiä, tämä on totta. Kuuluisuuskin on tosiaan siinä mielessä vääristynyttä että kaikki eivät käytä tätä palvelua ja jotkut eivät kuuntele musiikkia tietokoneella ollenkaan, mutta antaa se silti vähän tietoa kuuluisuudesta. --kebabi 9. heinäkuuta 2006 kello 20.57 (UTC)

Tutustuin pikaisesti Last.fm:än sivuun ja huomasin että siellä pystyy kuuntelemaan tunnettujen artistien teoksia, onko sivu sovittanut kappaleiden tekijänoikeudet? Kommentin jätti 81.197.0.74 (keskustelu – muokkaukset).

Käsittääkseni kyllä. Levy-yhtiöt itse ovat laittaneet kappaleet kuunneltavaksi last.fm:ään, ja Last.fm:n radion tai webbisivun kautta striimatuista kappaleista maksetaan rojaltteja. --wwwwolf (hauhau/murimuri) 12. kesäkuuta 2007 kello 19.29 (UTC)