Keskustelu:Kurdistanin työväenpuolue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Haluan lisätä tämän artikkelin listaan, jossa NPOV ei ole kohdallaan. Artikkeli toimii lähinnä apologolistina Turkin toimien selittämiseksi eikä PKK:n motiiveita selitetä kuin negatiiviselta kannalta.

Englanninkielisestä wikipediasta käy ilmi, että PKK:lla on laaja kansainvälinen tuki länsimaailmassa ja lisäksi useat maat tukevat sitä epävirallisesti.

Terrorilistalle lisääminen on vain valtapolitikointia USAn ja Turkin toimesta, mikä on sikäli hassua, että PKK on Irakissa tärkeä USAn liittolainen, koska on harvoja järjestyksenpitoon kykeneviä organisaatioita Irakissa.

tämä ei ole NPOV vaan vain mielipide, että pitäisi selittää molempien osapuolten motiivit.

--Timant1

Onnea Timant1, nyt PKK:ta kasitteleva osuus on suoraa lainausta PKK:ta tukevasta Sosialistiliiton pamfletista. Se vahakin objektiivisuus on kadonnut ja nykyinen teksti on apologetia PKK:lle.

Ljt

Tämä on todellakin artikkeliksi täysin ala-arvoinen poliittinen vuodatus.

PS

Tuoretta päivitystä kaivataan.[muokkaa wikitekstiä]

PKK ja kurdit ovat lakkautuksen uhan alla ja Turkki haluaa että Suomi lopettaa tukemisen, Ruotsi luovuttaa Turkin kansalaisia ja pitämiään terroristeina olevia ihmisiä ja Suomi tekee uuden asevientisopimuksen Turkkiin tai että vaatii että Suomi sanoo että asevientikieltoa ei ole, joka myös pitää paikkansa. Nykyisiä sopimuksia voidaan muuttaa ja laajentaa tietenkin.

Unkari on vielä avoinna ja Turkin kanta tulee muuttumaan toivottavasti ensi kesän jälkeen?

Yle Uutiset -Nato prosessi 8.12.2022 Nonlln (keskustelu) 8. joulukuuta 2022 kello 13.02 (EET)[vastaa]