Keskustelu:Kulta-Into Pii

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

=Kroisos Pennonen?[muokkaa wikitekstiä]

Joku asiaa tietävämpi osaisi varmaan selittää, mikä ero on tällä ja Kroisos Pennosella. Muistaakseni näitä ei ole koskaan nähty samassa tarinassa ja ainakaan minä en osaa erottaa niitä myöskään ulkonäöltä. --Tynkänen 17. marraskuuta 2005 kello 07:17:53 (UTC)

Käsitykseni mukaan Kroisos Pennonen on eri henkilö kuin Kulta-Into Pii. Muistikuvieni mukaan Kroisos Pennosella on hieman erilainen ulkonäkö kuin Kulta-Innolla. --Finlandia 17. marraskuuta 2005 kello 07:24:57 (UTC)

Tässä on pari kuvaa Kroisoksesta ja Kulta-Innosta:
Kroisos Pennonen: http://coa.inducks.org/character.php/x/RKD
Kulta-Into Pii: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:ComicGlomgold.jpg ja http://coa.inducks.org/character.php/x/FLG

--Finlandia 17. marraskuuta 2005 kello 07:28:03 (UTC)

Kroisos Pennonen ja Kulta-Into Pii ovat molemmat Carl Barksin luomia miljardöörejä, mutta he ovat täysin eri hahmo. Pennonen esiintyi vain yhdessä Barksin tarinassa (Ihmebentsiini), Pii useammassakin. Siinä, missä Pennonen asustaa Ankkalinnassa, Kulta-Into Pii majailee Limpopon laaksossa, Etelä-Afrikassa. Don Rosan mukaan Pennonen on ansainnut suuren osan rahastaan perimällä, Pii taas juonimalla, huijaamalla jne. --vesapai 17. marraskuuta 2005 kello 11:19:45 (UTC)

Kroisos ja Kulta-Into ovat esiintyneet samassa tarinassa, joten he eivät ole yksi ja sama henkilö. Kyseessä on vanhempi tarina, joka uudelleenjulkaistiin aivan lähiaikoina Aku Ankan taskukirjassa. --TeVe 17. marraskuuta 2005 kello 11:34:54 (UTC)
Hahmojen ulkonäkökin on _aivan_ erilainen. Kulta-Into Piillä on baretti ja poskiparta, Kroisoksella knallihattu.