Keskustelu:Kristian Meurman

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Iltsu merkkasi 30.7 Meurmanin "Idols-kakkoseksi"... No, aika näyttää, tuleeko hänestaä se kakkonen levymyynnissä. Aria tuskin tulee lyömään. Tai mistä näistä tietää. Kohderyhmät on ainakin ihan toiset. --EsaL-74 30. heinäkuuta 2007 kello 20.31 (UTC)

Muka aktiivisena vuodesta 2007?[muokkaa wikitekstiä]

En tiedä miten aktiivinen Kristian oli vuosina 2000-2006 mutta onhan hänellä ainakin ollut monia eri kokoonpanoja kuten Agathon's Legacy. Lisäksi Kristianin omien nettisivujen mukaan hän olisi tehnyt ennen Idols-kilpailuun osallistumista monia eri sävellyksiä mm. musikaaleihin.

Siksi näkisin että Aktiivisena-kohtaan voisi laittaa vuoden 2007 tilalle vuoden 2000 vaikka Yhtyeet-kohdassa lukee kuinka kauan hän on ollut Agathon's Legacy-yhtyeessä.

Ja jos ajatellaan levy-yhtiönä hänen yritystään Experience Productions, niin onhan se julkaissut kaikki Agathon's Legacy-yhtyeen julkaisut tai ainakin yhden singlen. Toisaalta Exprience Productions on toiminut levy-yhtiönä vasta vuodesta 2012 elikkä yhtyeen julkaisut on enimmäkseen äänitetty siellä. --T.Antero (keskustelu) 8. elokuuta 2014 kello 22.35 (EEST)[vastaa]