Keskustelu:Kompressointi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nyt nämä menevät vähän päällekäin, nimittäin audion ja ilman yms. rakennustekniikkaan liittyvän kompressointi. Itse asiassa, rakennustekniikasta ei ole kirjoitettu artikkelia kompressoinnista ollenkaan. Lisäksi artikkeli kompressori (audio) menee joiltain osin hiukan limittäin tämän kanssa. Yhdistämisen paikka? --Nao 14. maaliskuuta 2006 kello 10.59 (UTC)

Olet oikeassa, ovat osittain päällekkäisiä. Muokkasin/laajensin molempia aikanaan vastaamaan paremmin otsikoitaan. Mietin samalla yhdistämistä, mutta jostain syystä en sitä kuitenkaan tehnyt. En enää kyllä muista miksen. Arvelen sen liittyvän jotenkin esim. vertailuun ulkomaankielisten wikien kanssa ja toisaalta siihen, että laite ja sen käyttäminen ovat kuitenkin eri asioita. Ihan hyvin kuitenkin samaankin varmasti mahtuisivat.
Kompressointi-artikkeliin mahtuisi tietysti kompressointi laajemminkin (paineilma jne.), tai sitten voisi tehdä täsmennyssivun, jos asiaa on riittävästi useampaan artikkeliin. Epäilenpä kuitenkin, ettei ole. --Jjh 14. maaliskuuta 2006 kello 21.11 (UTC)
Ehkäpä niin, paineilmakompressorin ja audiokompressorin voisi varmaan sijoittaa samaan artikkeliin omiksi kohdikseen. Toisaalta kyse on täysin (noh, melkein) eri asioista ettei sikäli... --Nao 14. maaliskuuta 2006 kello 21.41 (UTC)
Olisi mielestäni syytä yhdistää. --Styroks (keskustelu) 23. joulukuuta 2016 kello 13.39 (EET)[vastaa]
jos asiasta ei osata päättää 10.9. klo 23.59 mennessä, niin poistan yhdistämispyynnön" 12 vuotta on liikaa--Jylöstalo (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 13.25 (EEST)[vastaa]