Keskustelu:Klamydia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivun pitää kertoa sanan ensijaisesta merkityksestä eli taudista. Veikkaisin, että se on myös sanan yleisin merkistys, vaikka Klamydia onkin Suomessa tunnettu ja suosittu yhtye. Täsmennyssivu on täusin turha. Artikkelin yläosassa voi lukea "lue yhtyeestä sivulla Klamydia (yhtye)." -Jean d'Arc 15. huhtikuuta 2005 kello 16:18:50 (UTC)


Mitä **tun väliä? Voithan sinä sen muuttaa. Tuskin kukaan reagoi mitenkään. (kommentin jätti 80.221.30.182)

Olen Jean d'Arcin kanssa samaa mieltä, ja olisinkin tehnyt klamydia-taudista ensisijaisen sivun ja maininnan yhtyeestä alkuun, mutta en oikein tiennyt miten toimia edelleenohjauksen kanssa. Laitoin myös edellisen kommentin perään kommentoijan puumerkin, kommenttien allekirjoitus keskusteluissa on suotavaa, ellei jopa pakollista. --jeepo 15. huhtikuuta 2005 kello 16:38:07 (UTC)

Tästä selvittiinkin ihan ilman äänestyksiä (olen tehnyt nuo klamydia-yhtye sivut)

Ei selvitä. Täsmennysivu ei täytä ilmeisen roskan kriteereitä, joten sen poistettamiseen vaaditaan äänestys. Sivu (tässä tapauksessa tautisuvu) on siirrettävä paikasta toiseen wikiohjelmiston erityistä siirrä-toimintoa käyttäen, joka tosin ei ole rekisteröitymättömien käyttäjien käytettävissä. Siksi et varmaan tiennyt siitä. Mikäli sivun teksti vain kopiodaan sivulta toiselle, menetetään artikkelin muokkaus- ja kehityshistoria. -Jean d'Arc 15. huhtikuuta 2005 kello 17:17:13 (UTC)
Äänestys on täsmennyssivulle liian raskas menettely, etenkin kun kaikki kannattavat poistamista. Tästä projektista on tulossa aikamoinen Byropedia, jos jokaisen pilkun paikasta järjestetään äänestys. --Tsemii 15. huhtikuuta 2005 kello 18:07:45 (UTC)
Aina nuo asiat eivät ole niin ilmeisiä. Aina ihmisille ei ole edes ilmeistä, ettei asia ole ilmeinen. -Jean d'Arc 15. huhtikuuta 2005 kello 18:25:35 (UTC)

Sinä olet varmaan niitä ihmisiä jotka [noudattavat sääntöjä]. No voi [ei] kun pitää tästäkin asiasta tehdä monimutkainen. Jos sivun muokkaushistoria on olemattoman lyhyt, on argumenttisi täysin [väärä]. Eikö tätä asiaa olisi voitu hoitaa helposti? Mikä [...] tarve sulla on mutkistaa kaikki?

Okei, pidä äänestyksiäs [...]. Mä en puutu tähän.

Erotellaanpa vaatimus siirtää sivu kopiomalla tekstiä ja ajatus äänestyksen turhuudesta. Teksti kopiomalla luodaan lukijalle väärä käsitys siitä, että siihenastisen sivun olet kirjoittanut sinä tai muu tekstin kopioija, vaikka sen on kirjoittanut Jeepo. Niin ei siis voi tehdä.
Siiten äänestyksestä. Kyllä, olen juuri tuollainen ihminen, jos käytöksestä ei aiheudu vahinkoa. En näe kymmenen kilometrin säteelle. Vielä vaikeampaa on nähdä toisten ihmisten pään sisälle heidän mielipiteitään siirrosta, ellei asiaa erikseen kysytä. Ei ole ikinä ilmeinen asia, että suurin osa ihmisistä on samaa mieltä. Sellaisen arvaileminen sivujen poistamisen perusteluksi on törkeää. Sivu ei ole ilmeistä roskaa. -Jean d'Arc 15. huhtikuuta 2005 kello 18:25:35 (UTC)
Wikipedia:Ei henkilökohtaisia hyökkäyksiä. --Hasdrubal 16. huhtikuuta 2005 kello 10:55:53 (UTC)