Keskustelu:Kantatie 52

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poistin Tiehankkeita-osion kokonaisuudessaan, koska yhteenkään mainittuun hankkeeseen ei ole viitettä. Muutenkin poistettu lista oli lähinnä spekulatiivinen. Periaatteessa aikaisintaan sitten, kun tien suunnittelussa on päästy niin pitkälle, että tiesuunnittelu on päätetty käynnistää, voidaan puhua varsinaisesta tiehankkeesta. Jonkin tiejärjestelyn mainitseminen esimerkiksi yleissuunnitelmassa, liikennejärjestelmäsuunnitelmassa, 10-30 vuoden mittaisessa pitkän tähtäimen suunnitelmassa tai kunnanisien toiveiden tynnyrissä, ei välttämättä koskaan johda mihinkään, eikä sellaista ole aihetta luonnehtia tiehankkeeksi.

Erityisesti huomautettakoon, että maakuntakaava ei ole tiesuunnitelma, vaan maakuntakaavaa on vain alustava lupa rakentaa tie tiettyyn paikkaan. Se ei siis ole sitoumus rakentaa yhtään mitään.

Tämä sama koskee joukkoa muitakin teitä koskevia artikkeleita, joihin näitä tiehankkeita on ripoteltu Wikipedian pelisääntöihin nähden verraten liberaalilla tavalla. -- Gronroos (keskustelu) 12. toukokuuta 2013 kello 20.07 (EEST)[vastaa]