Keskustelu:K-19

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poistettu, koska artikkeli sisältää paljon historiallisia ja kieliopin virheitä. Myös keksittyä tietoa löytyy. Sellasten ei tarvitse olla tässä tietosanakirjassa.Kommentin jätti 195.95.208.221

Kielioppivirheet kannattaa korjata ja asiavirheisiin puuttua lähdetietojen avulla, ei poistamalla koko artikkelia. --Höyhens 11. tammikuuta 2007 kello 14.02 (UTC)

Joku täysi idiootti kirjoitti tuon artikkelin. Oikeasti. Tuskin joku tulee korjaamaan näitä virheitä. Kirjoittajan olisi pitänyt käyttää päätä (tai aivoja), kun hän oli kirjoittamassa sitä artikkeliä.

Ristiriitoja sivun Projekti 658 kanssa. Tikitei 20. helmikuuta 2011 kello 21.32 (EET)[vastaa]

Käännetty englanninkielisestä artikkelista paikoitellen aika jäykän tuntuisesti, aika lailla kieliongelmia. Yritin parantaa parhaani mukaan. En ole kuitenkaan vielä käynyt läpi koko artikkelia eikä sujuvuus läpikäydyssä osassakaan ole vielä kaksinen. Laitoin mallinteen, poistettakoon se kun tilanne on parantunut riittävästi. Palaan itse asiaan heti ajan salliessa. Kahvileipä 11. tammikuuta 2007 kello 21.55 (UTC)

Kävin nyt läpi artikkelin alusta loppuun ja korjailin kieliasua sen minkä pystyin. Faktoissa katsoin, että on parempi seurata englanninkielistä artikkelia kuin alkuperäisen kääntäjän tulkintoja silloin kun kummatkin ovat yhtä lähdeviitteettömiä tai englanninkielisen viitteet ovat paremmat. Lähes koko artikkeli on nimittäin alun perinkin käännös englanninkielisestä, erot faktoissa ovat todennäköisesti olleet väärinymmärrysten aiheuttamia.
Otin Korjattava (kieli)-mallinteen pois, koska minusta aletaan olla lähellä keskimääräistä tasoa. Puutteita varmaan löytyy yhä, parannelkaa jos ehditte. Kahvileipä 11. helmikuuta 2007 kello 14.46 (UTC)