Keskustelu:Jyrki Yrttiaho

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

JYrki Yrttiaho ei ole saanut mitään valmiiksi opiskellessaan yliopistossa. Kaikki opinnot ovat täysin kesken. Yrttiaho ei ole myöskään koskaan ollut metallityöväen liiton palkkalistoilla niin kuin virheelisesti hänestä kertovassa artikkelissa väitenttän. Hän ei ole myöskään koskaan ollut töissä toimittajan. Hän on toiminut radio Robin Hoodin toimittajan harrastupohjalta. Tällä hetkellä hän johtaa lähiradioyhdistystä joka pöyrittää Robin Hoodia. Hän on poliitiselta katsomukseltaan Taistolainen.Kommentin jätti 88.148.202.192 (keskustelu – muokkaukset).

Lue artikkeli taistolaisuus (johon muuten on linkki myös artikkelista). Ketään tuskin voidaan enää luokitella poliittisesti "taistolaiseksi". Henkilön entisen taistolaisuuden voi mainita, sitä ei tarvitse korostaa joka kappaleessa. Metalli 49:n taistolais-sympatioista voit kirjoittaa artikkeliin ko. osastosta tai Metalliliitosta. Muita yllä mainitsemiasi seikkoja, kuten Robin Hood -osallisuuden voit lisätä artikkeliin, kunhan esität lähteet.--Ap4k 17. toukokuuta 2007 kello 13.44 (UTC)
Yrttiaho on ollut töissä Ylellä radiotoimittajana 80-luvulla. Hän on (ollut tähän saakka) töissä Metalliliiton osastossa 49. Yrttiaho on lisäksi ollut perustamassa robin hood lähiradioyhdistystä. Kommentin jätti 130.232.131.254 (keskustelu – muokkaukset).
Ainiin, minusta Turun sanomien toimittajan heitto täysin toista asiaa ruotivassa jutussa Yrttiahon linjautumisesta SKP:n sisäisissä enemmistöläis-vähemmistöläis tappeluissa ei riitä lähteeksi. Poistan kohdan kunnes joku löytää paremman lähteen. Tietääkseni suhde enemmistö-vähemmistö asioissa ei ole ollut näin yksiselitteinen. Kommentin jätti 130.232.131.254 (keskustelu – muokkaukset).