Keskustelu:Jussi Kettu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kyseisen henkilön oikea nimi ei ole Jussi Kettu. Jos oikea nimi olisi tiedossa, se pitäisi mainita heti ensimmäisessä virkkeessä, mutta koska sitä ilmeisesti ei ole tiedossa, ensimmäisessä virkkeessä pitää sitten mainita, että se on taiteilijanimi. Muu on lukijan harhaanjohtamista. —MikkoM () 27. helmikuuta 2007 kello 19.39 (UTC)

Olen sitä mieltä kyseinen henkilö ei ansaitsisi artikkelia niin kauan kun ei esiinny omalla nimellään. Kannattaisi harkita julkisuuteen tulemista. En tiedä yhtään artikkelia joka kertoo pelkästään salaminen taakse kätkeytyvästä henkilöstä niin että oikeaa nimeä ei haluta kertoa. Oikea tapa on laittaa artikkeli oikean nimen mukaan ja kerran kertoa että käytti nimimerkkiä --Musamies 27. helmikuuta 2007 kello 21.28 (UTC)

Nimi on Juha Kosonen. Lisään sen. En minä ainakaan tiennyt ettei se ole oikea nimi, mutta äkkiähän tuo Googlella löytyi. --Seppo Hindsberg 1. toukokuuta 2007 kello 14.15 (UTC)

Taas oli mallineenkin nimissä hävinnyt sitä ja tätä. Yhtyeestä (joka siirtyy tälle sivulle, kiitos) ja trubaduurin taiteilijanimestä oli tullut vaikka mitä. Kotipaikkana Helsinki oli hävinnyt jo ajat sitten.--Propaganda 13. joulukuuta 2008 kello 23.26 (EET)[vastaa]