Keskustelu:Huuhkaja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli huuhkaja Bubo bubo[muokkaa wikitekstiä]

tervehdys,


huuhkaja ei pesi pöntössä. Se pesii melkein aina maassa tai kallionkielekkeellä, vain harvoin sen on todettu pesineen puissa (isoissa petolinnunpesissä). Se ei kärsi ympäristömyrkyistä, toisin kuin esim. aikaisemmin merikotka ja muuttohaukka.

yst. terveisin,

Eero Haapanen

Parempia kuvia varmaan on[muokkaa wikitekstiä]

Vangituista linnuista otetut kuvat eivät ole erityisen mielenkiintoisia. Varmaan löytyy parempiakin kuvia luonnonvaraisista linnuista, missä näkyy myös esim. habitaatti tai vaikka pesä.Ikiaiki 21. lokakuuta 2006 kello 15.22 (UTC)

Jalkapalloknoppi[muokkaa wikitekstiä]

Oikea paikka on Suomen jalkapallomaajoukkue, ja jos se sinne laitetaan, pitää knopista karsia mainosmaisuus. --Agony (403) 7. kesäkuuta 2007 kello 07.22 (UTC)

Mikäli Nelosen tv-uutiset on maininnut lempinimiehdotuksen, sen voi kertoa, mutta mieluummin muualla kuin täällä. Sen sijaan loppujuttu oli ennustuksia ja uusia tutkimuksia. Lyhyt maininta pöllön lennosta olympiastadionille sinänsä voi sopia tänne. Se on ew:ssäkin yhteydessä, jossa mainitaan Helsingin citypöllöt. --ML 7. kesäkuuta 2007 kello 07.26 (UTC)
Tälle sivulle eivät missään nimessä kuulu ennustukset jalkapallomaajoukkueen mahdollisista tulevista lempinimistä. Kirjoittakaa aiheesta mieluummin maajoukkuetta käsittelevälle sivulle; tosin en ole vakuuttunut tiedon tärkeydestä sielläkään. Tuo kommentti, että huuhkaja keskeytti pelin, on mielestäni tälläkin sivulla ihan paikallaan, olihan se aika hauska episodi.--Quinn 7. kesäkuuta 2007 kello 07.29 (UTC)
Mielestäni eng. puolella olevan pituinen ja sisältöinen maininta tästä tapauksesta tänne riittää. --Wipu 7. kesäkuuta 2007 kello 14.27 (UTC)

Oon kyllä lukenu että huuhkajaa kutsuttais myös hyypiäks. Kommentin jätti Harve (keskustelu – muokkaukset).

Totta, huuhkajasta on myös käytetty aikoinaan nimitystä hyypiä --Inzulac 11. kesäkuuta 2007 kello 12.45 (UTC)
On kai siitä käytetty aiemmin monia muitakin ilmaisuja, varmaan murrealueesta riippuen. --ML 11. kesäkuuta 2007 kello 12.49 (UTC)
Luultavasti näin...valitettavasti muita nimityksiä en tiedä...vielä --Inzulac 11. kesäkuuta 2007 kello 12.50 (UTC)