Keskustelu:Hugo Schmeisser

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa on kuvalinkki. Kun klikkaatte, huomaatte, että tämän artikkelin pääasiallisin sisältö on suoraa käännöstä tuosta lähteestä, jossa taas sen omia lähteitä ei ole esitelty lainkaan.

Olen niin tuore "wikittäjä", että en osaa sanoa, onko tuollainen sopivaa/sallittua/toivottavaa/riemumiellä ja ylistyksellä vastaanotettavaa tiedontuottamista...

--Pale 6. toukokuuta 2005 kello 12:50:04 (UTC)

Kyseisen lähteen käyttäminen on aivan hyväksyttävää. Lähde ei vaikuta epäluotettavalta - ja jos se on niin joku korjannee artikkelia myöhemmin. Kun kirjoitit, että artikkeli on "suora käännös" hätäännyin hieman, koska suora käännös olisi tekijänoikeusloukkaus. Mutta tekemäsi artikkeli ei minusta kuitenkaan ole suora käännös - ja tietoja toisilta sivuilta saa aina käyttää (poislukien luettelosuojan omaavat "teokset"). --Samulili 6. toukokuuta 2005 kello 13:03:58 (UTC)

Kirjoitin siis "pääasiallisin sisältö on suoraa käännöstä". Niin ja vielä: en ole kirjoittanut tuota artikkelia. Mutta pidettäköön sivu voimassa ja jos joku korjaa, niin ok. :) --Pale 6. toukokuuta 2005 kello 13:30:12 (UTC)