Keskustelu:Harry Potter ja Feeniksin kilta (elokuva)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Näyttelijäluettelo[muokkaa wikitekstiä]

Tästä artikkelista löytyy näyttelijäluettelo. Joku voisi hankkia vastaavat jo valmistuneihin Potter-elokuviin. Itse en tiedä mistä etsiä. Aaroms 21:45, 4 elokuu 2006 (UTC)

Aloin miettimään tuossa... Katsoin jonkun (virallisen?) trailerin, jossa ensi-illaksi mainittiin 11.7. Itse tekstissä/artikkelissa se oli 13. päivä. Eli tarkentava kysymys: mikä on oikea päivä? --Usm 12. kesäkuuta 2007 kello 19.58 (UTC)


Ensi-ilta taitaapi olla 13.7

Kutsuvierasennakoita on tänään, kaikelle yleisölle avoin ensi-ilta on perjantaina. --Hanna V 11. heinäkuuta 2007 kello 18.58 (UTC)

Kysyisin, että miksi Harry Potter ja Feeniksin kilta-mainokset loppuvat kesken? En saa kaikkea oikein selville. Aina sen jälkeen tulee joku karkkimainos, heti kun ruudussa lukee millon elokuva tulee ja missä elokuvateatterissa? Kaikissako suomen? Tuleehan se Riihimäen?

Terkuin: Hölmistynyt mainoksien seuraaja

Tämä ei ole näytösaikatauluinfo vaan täällä keskustellaan artikkeliin liittyvistä muutoksista. Asiasi selviää varmasti kun otat yhteyttä suoraan elokuvateatteriin (tai katsot netistä). --Hanna V 11. heinäkuuta 2007 kello 18.58 (UTC)


Artikkeli kaipaa muokkausta[muokkaa wikitekstiä]

Otsikko kertookin kaiken. Kirjoitettu ensinäkin huonolla yleiskielellä ja niin, että moni asia jää auki. Lisäksi sisältää monia epätosia, esim. sen, että Harry näkee juna-asemalla Voldemortin näköisen hahmon. Sehän oli pelkkä uni jonka Harry näki junassa. Mikä tuokin on olevinaan, että "Hermione selittää Harrylle, että Feeniksin Kilta on salainen Dumbledoren järjestämä järjestö. Pian he kaikki tajuavat että Voldemort on palannut." Toihan on täyttä lööperiä, eihän Harry/Hermione ole tätä epäillytkään. En ole edes lukenut artikkelia loppuun, mutta uskoisin että sisältää lisää virheitä. --Narma 20. syyskuuta 2009 kello 17.38 (EEST)[vastaa]