Keskustelu:HMHS Britannic

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

HMHS Britannic[muokkaa wikitekstiä]

Miksi tämä piti nimetä uudelleen nimelle HMHS Britannic, eikö käytäntönä ole yleensä käyttää tunnettua (lyhyttä) nimeä pääartikkelin nimenä (taannoinen Jippii Group Oyj vastaan Jippii)? RMS Titanic taitaa olla väärällä nimellä myös. --Tynkänen 3. syyskuuta 2005 kello 09.07 (UTC)

Äh, näyttääpä olevan isompikin ongelma. Ohjataan tämä keskustelu osoitteeseen Keskustelu: Laiva. --Tynkänen 3. syyskuuta 2005 kello 09.11 (UTC)
Voidaanhan näitä tietnkin pallotella miten sattuu, mutta "HMHS Britannic" on aluksen koko nimi etuliitteineen, samoin kuin "RMS Titanic". Myös Olympic löytyy etuliitteellä "RMS", joten lienee loogisinta pitää "HMHS" myös Britannicin nimen edessä. Saatan tietty olla väärässäkin, mutta onhan tuolla Luokka:Laivat -osassa muitakin sivuja, jotka alkavat muulla kuin aluksen varsinaisella nimellä. Eikä se minusta ole ongelma, sillä noita määritteitä käytetään yleisesti maailmallakin (myös Wikin ulkopuolella). --TeVe 3. syyskuuta 2005 kello 09.13 (UTC)

Mites tämä, kun oltiin poistettu tuo elokuvakohta, niin jos sen lisäisi jonnekin muualle artikkeliin? Joku voi sitäkin tietoa kaipailla. Ibiza (keskustelu) 17. helmikuuta 2013 kello 10.57 (EET)[vastaa]