Keskustelu:Guy Haarscher

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

niin & näin -lehden nimi kirjoitetaan pienellä eli niin & näin, vaikka se onkin kieliopillisesti väärin. Ks. lehden omat sivut: http://netn.fi/kauppa/ Nimen kirjoittaminen pienellä on myös lehden perustajien tietoinen valinta. Tätä pitää kunnioittaa. Muita vastaavia poikkeuksia on olemassa, esim. Helsingin Sanomat on vakiintunut, vaikka sen oikeastaan pitäisi olla Helsingin sanomat. --JC 2. toukokuuta 2007 kello 05.14 (UTC) Kommentin jätti Jacques de Tonnerre (keskustelu – muokkaukset). (lisäsi --Ulrika 2. toukokuuta 2007 kello 05.19 (UTC))

Yksittäinen käyttäjä ei voi ratkaista Wikipedian käytäntöjä. Tämä Helsingin Sanomat -tyyppinen ratkaisu perustuu Kielitoimiston ohjeisiin, niin & näin -ratkaisu taas on lehden oma linja, joka ei sido ketään, sen enempää kuin LEGO-tyylikään.--Ulrika 2. toukokuuta 2007 kello 05.19 (UTC)
Höh, en minä ole yksin tätä ratkaisemassa, vaan viittaan lehden omaan käytöntöön, tietoisesti synnytettyyn ratkaisuun, mihin lehden perustajilla on oikeus. Jos sitä ei kunnioiteta, niin kummallista on. Tapa on myös vakiintunut akateemisissa keskusteluissa lehteen viitatessa. Olisi outoa jos Wikipedia yrittäisi pyristellä vastaan, ilman perusteluja ja yksin...--JC 2. toukokuuta 2007 kello 05.18 (UTC)Kommentin jätti Jacques de Tonnerre (keskustelu – muokkaukset).
Keskutelua ei kannata käydä kahdessa paikassa. Olen kommentoinut asiaa tuolla. --Ulrika 2. toukokuuta 2007 kello 05.34 (UTC)