Keskustelu:Gregorios Palamas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hieman harmittaa tällainen väliintulo ja korjailu kesken projektin. Mutta minkäs kukakin omalle tietöähkylleen voi. Jälki voisi vain olla parempaa korjailujen jälkeen. Muutoin muille jää käsitys alkuperäisen tekstin tekijän mokailuista. --HAnnuP 6. maaliskuuta 2006 kello 13.07 (UTC)

Jos et halua, että tekstiäsi korjataan voisit tutustua Wikipedian tyylioppaaseen, jossa hyvin selvästi sanoataan että jokainen Wikipedian artikkeli alkaa "XYZ oli/on ..". --Joonas (kerro) 6. maaliskuuta 2006 kello 13.17 (UTC)
Ei ole kysymys siitä, haluanko, ilman muuta sitä saa korjata, kunhan artikkeli ensin on valmis. Keskeneräiseen työhön puuttumisen koen yli-innokkaana ähkyilynä ja turhana näennäistiedoilla pullisteluna. Lisäksi harmittaa se, että et korjailullasi suinkaan saa ulkoasua ja kirjallista muotoa paremmaksi, vaan sinne jää useita alkeellisia virheitä, joita et sitten osaa korjata. Sellainen ei minusta ole miellyttävää eikä kai tällaisen tietosanakirjankaan tarkoitus. --HAnnuP 6. maaliskuuta 2006 kello 14.04 (UTC)
Minun on täysin mahdoton tietää milloin artikkeli on sinusta valmis ja milloin se on edelleen keskeneräinen. Huomasin sen tuolta "Tuoreet muutkset" sivulta ja korjasin määritelmän sanakirjamaiseen muotoon (jolloin tekstiin kyllä jäi kirjoitusvirhe, josta olen pahoillani). Jos et halua että keskeneräiseen työhön kosketaan voit kirjoittaa sen valmiiksi Wikipedian ulkopuolella ja tallentaa sitten yhdellä kertaa. --Joonas (kerro) 6. maaliskuuta 2006 kello 14.17 (UTC)
No - jotainhan näkee historiastakin. Aloitin artikkelin klo 14:48, korjasin klo 14:50 ja seuraava korjaukseni ei enää mennytkään sivulle, kun olit samaan aikaan tehnyt jo omat "korjauksesi" klo 14:57. Että silleen ... Minun lienee taas parasta pitää taukoa näissä kirjoittamisissa ja antaa niiden, joilla on tieto hallussaan jatkaa - toistaiseksi. --HAnnuP 6. maaliskuuta 2006 kello 14.50 (UTC)
En ymmärrä mitä tuosta historiasta pitäisi nähdä. Teit uudet artikkelin, jonka jälkeen teit korjauksen kahden minuutin päästä. Sen jälkeen ei tullut tallennuksia melkein kymmeneen minuuttiin ennen kuin korjasin määritelmän klo 14:57? Voisitko antaa vaikka jonkinlaisen kellonajan kuinka kauan pitää odottaa ennenkuin herran artikkelit ovat valmistuneet? 10 minuuttia? puolituntia? tunti? --Joonas (kerro) 6. maaliskuuta 2006 kello 15.02 (UTC)


{{Työn alla}} -Samulili 6. maaliskuuta 2006 kello 15.05 (UTC)