Keskustelu:Geisha

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa mainitaan soittimista vain shamisen. Kannattaisiko olla ennemmin alaotsikko "soittimet" kuin "shamisen"? (Rummut, shakuhachi ja koto tulee ekana mieleen.) --Suviko 7. marraskuuta 2006 kello 20.32 (UTC)

Laitoin taiko-rummut, mutta geishat soittavat aika vähän muita soittimia, ja huilua soittavat ainoastaan miehet. Lisäksi artikkeli on nyt vaiheessa. Siinä on aika paljon kh:a tehtävänä, sanoin npov... ja hieman on vielä korjattavana erheellistä tietoa.Nosce te ipsum 18. marraskuuta 2006 kello 17.05 (UTC)


Ochaya on teehuone, jossa geisha käy töissä. Geishatalo on okiya. Joku viitseliäs voi korjata... Kommentin jätti 84.250.99.125 (keskustelu – muokkaukset).

Voit myös itse korjata painamalla muokkaa-linkkiä. —Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 1. huhtikuuta 2007 kello 22.14 (UTC)

Artikkelirakenteellisia pulmia[muokkaa wikitekstiä]

Väliotsikoita näyttäisi tarvittavan lisää, mutta varsinainen propleemi on tekstin jäsentely: jutut pitäisi järjestää omille paikoilleen. On myös aiheita, jotka voisi lohkaista omiksi artikkeleikseen (parhaana ehdokkaana geishojen ulkoasu, siitä saa vaikka mitä aikaan). Pitke 15. huhtikuuta 2007 kello 14.06 (UTC)