Keskustelu:Finnish Snooker Challenge

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin merkittävyys on kyseenalaistettu.

1. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun kyseisen lajin ammattilaishuiput tulevat Suomeen pelaamaan. Tätä voitaisiin verrata siihen, että Nikolay Davidenkon ja Fernando Gonzalesin tasoisia tennispelaajia tulisi Suomeen pelaamaan turnausta ja tapahtuma olisi todellakin merkittävä.

2. Tapahtuma on merkittävä myös lajin tunnettuuden ja suomalaisen yleisön kiinnostuksen kannalta. Lisäksi tapahtuma tullaan järjestämään tulevaisuudessakin eli kyseessä ei ole yksittäinen tapahtuma. Näin ilmoitettiin paikan päällä turnauksen loputtua.

3. Aiheesta tulee myös yleisradiolla tv-ohjelmaa viikon kuluttua. [1]

4. Aiheesta on kirjoitettu yleisradion internet-sivustolla jo viime syksynä. [2]Kommentin jätti Taisto.matsomppi (keskustelu – muokkaukset)

Tuon kohdassa 4 antamasi linkin perusteella merkittävyyttä voi ollakin. Artikkeliin merkityt lähteet vain olivat joko epäluotettavia (keskustelupalsta) tai eivät kertoneet itse tapahtumasta, siksi kyseenalaistin. Tulevaisuutta ei kuitenkaan Wikipediassa ennusteta, eikä artikkelia kirjoiteta siksi, että laji saisi julkisuutta, vaan siksi, että tapahtuma on jo noteerattu jossakin riippumattomassa sekundäärilähteessä. --Hrrkrr31 15. helmikuuta 2010 kello 10.22 (EET)[vastaa]
Lisäsin artikkeliin lähteeksi ylen ja biljardiliiton nettiartikkelit asiaan liittyen.Kommentin jätti Taisto.matsomppi (keskustelu – muokkaukset)
  1. Yleisradio: Tv- ja radiolähetykset
  2. Yleisradio: Snookerammattilaisia Turkuun helmikuussa

Lähteet pitäisivät nyt olla kunnossa ja riittäviä/luotettavia. Taisto.matsomppi 23. helmikuuta 2010 kello 03.01 (EET)[vastaa]