Keskustelu:Evankelista (markkinointi)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Linkki en:Evangelists#Evangelists vie juurikin oikeaan paikkaan: enwikissä ei ole erikseen vastiketta tälle sivulle. --Mvp 4. lokakuuta 2006 kello 10.37 (UTC)

On en.wikin puute, että heillä ei ole artikkelia tästä aiheesta. Tuo en. wikin artikkeli kuitenkin käsittelee lähes pelkästään uskonnollista merkitystä, mielestäni se ei kerro tästä aiheesta juuri mitään. --Teveten 4. lokakuuta 2006 kello 10.41 (UTC)
Luitko mitä en-artikkelissa lukee? Kappaleessa Evangelists on kaksi osiota, joista toinen käsittelee uskontoa, toinen markkinointia. Siellä on tietoa about saman verran kun nyt tässä fiwikin artikkelissa. Kielilinkin tarkoitus on antaa mahdollisuus saman tiedon lukemiseen toisenkielisestä wikistä. Tarkoitus toteutuu tässä aivan normaalisti. Jos wikipedian käytäntö on, että kielilinkit osoittavat artikkeleihin eikä kappaleisiin, jätetään linkki toistaiseksi pois. Jos risuaitamerkinnät sallitaan, esitän, että kielilinkki palautetaan. --Mvp 4. lokakuuta 2006 kello 11.25 (UTC)
No joo. Kyllähän evangelists-kappale käsittelee tätäkin aihetta. Tuon sivun yleisilme vain on kovin uskonnollinen. Jos haluat palauttaa linkin, niin en minä lähde kumoamaan.--Teveten 4. lokakuuta 2006 kello 13.51 (UTC)
Löytyipäs enwikistä tämä artikkeli, mut en osannu vaan heti sitä oikeaa löytää. Sori tää hässäkkä. :) --Mvp 4. lokakuuta 2006 kello 17.35 (UTC)