Keskustelu:Eurodance

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko Scooterilla oikeasti jotain tekemistä Happy hardcoren kanssa? Käsittääkseni ne lähinnä varastivat sanan ug-piireistä, kuten aina tapahtuu.

Palautuksista[muokkaa wikitekstiä]

Anonyymi käyttäjä 128.214.205.5 on palauttanut kaikki tekemäni pitäen niitä ilmeisesti lähinnä vain huonoina. Olen yhdistellyt asioita paremmiksi kokonaisuuksiksi, oikonut lauseita, poistannut joitakin kohtia ym. Jos poistin jotain kovin tärkeää siitä voidaan keskustella tällä sivulla. Muokkauksiani kokonaisuudessaan ei tällöin kuitenkaan tarvitse kumota.--Ap4k 14. maaliskuuta 2007 kello 12.29 (UTC)

Poistin sen luettelon kappaleista, koska se vaikutti siltä, että joku on vain kerännyt suosikkibiisejään listaan ilman mitään perusteita. Miksi sen siis pitäisi olla artikkelissa? Jos jokin luettelo kappaleista on oltava, niin se pitäisi jotenkin rajata kohtuullisen pieneksi. Jos luetteloon alkaisi nyt lisäämään tunnettuja kappaleita sen antaman esimerkin mukaan, siitä tulisi loputtoman pitkä.--Ap4k 14. maaliskuuta 2007 kello 13.37 (UTC)
Periaatteessa luettelot ovat hyviä, koska jos joku kiinnostuu jostain tällaisesta aiheesta, niin heti ensimmäinen kysymys on että "voisiko joku suositella minulle jotain levyjä/biisejä" tms. luettelo on kyllä vähän pitkä, mutta eiköhän siihen kuuluvat biisit ole kaikki aika hittejä (eikä omia subjektiivisia suosikkeja). Tietenkään ei ole kriteeriä, mitkä tietyt kappaleet tulee valita, mutta ei siitä nyt tämän artikkelin tapauksessa mitään riitaakaan varmasti tule. parikyt biisiä voisi olla, jos on liikaa, voisi vaikka karsia satunnaisesti. --128.214.205.5 14. maaliskuuta 2007 kello 13.39 (UTC)
Kyseisen luettelon kappaleet ovat toki hittejä, mutta esimerkiksi monien yhtyeiden kohdalla on mainittu jokin muu kuin artistin tunnetuin tai menestynein kappale. Tässä artikkelissa ei voida ajatella mainittavan kuin kaikista tunnetuimmat klassikot. Sanoisin, että mainittavan kappaleen pitäisi olla (ainakin) useamman maan listaykkönen tjs.--Ap4k 14. maaliskuuta 2007 kello 15.01 (UTC)
Jos tunnet aihetta, niin tee joku 10-20 kappaleen lista. Ei haittaa, onko se kovin täydellinen, tarkoitus on, että jos joku kaipaa esimerkkejä niin niitä on mainittuna --128.214.205.4 14. maaliskuuta 2007 kello 15.04 (UTC)