Keskustelu:EuroBillTracker

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen vasta-alkaja ja anteeksi, kun en tunne keskustelujen konventiota. Pyydän myös anteeksi eurobilltrackerin osoitteen muutosta; ystäväni kertoi, että parempi osoite olisi ollut se, jonka laitoin. Toivottavasti nyt kaikki on kunnossa! -- Jaala

Tutkittuani asiaa huomasin, että eräs käyttäjä on levittänyt eri kielisiin wikipedioihin eurobilltrackerin linkkeihin omaa referiänsä (42888). Huomasin, että tuo käyttäjä on ranskalainen nimim. Kyle_the_hacker, joka on myös samalla nimellä rekisteröitynyt mm. ranskankieliseen wikipediaan. Eli: pyrimmekö pitämään referit poissa linkeistä? On nimittäin aika sikaa, levittää linkkejä, joista itse hyötyy. -- Jaala

Jep, kaikenlaiset referer-numerot pois Wikipediassa esiintyvistä EBT-linkeistä, kiitos.
Avij 5. marraskuuta 2005 kello 16:47:33 (UTC)

Onkohan Wikipedian kannalta oleellinen tieto mikä nimimerkki on syöttänyt minkäkin verran seteleitä? Ei se mielestäni ole mikään erikoinen saavutus varsinkin kun ne jotka syöttävät paljon seteleitä kerralla ovat joitain pankkivirkailijoita tai kassahenkilöitä. --Duke 8. maaliskuuta 2007 kello 19.34 (UTC)

Ei ole mikään ihmeellinen mainitsemisen arvoinen tapaus. Voi molemmat poistaa. --Ilkka90 8. maaliskuuta 2007 kello 19.43 (UTC)

Jakautuminen[muokkaa wikitekstiä]

Huomasin, että linkit oli muutettu osoittamaan suomalaisten ylläpitäjien sivustoon. Kirjoitin jakautumisesta lyhyen selitteen ja laitoin linkit molempiin versioihin. DMNT 26. joulukuuta 2007 kello 20.52 (UTC)

Onhan tuo paljon neutraalimpaa, mutta kaikissa muissa Wikipedioissa oli toimittu siten, että vain .eu-linkit esitettiin. Muistathan sitten poistaa linkit comiin, kun se lakkaa elämästä. Itse en siihen pysty sillä Giro bannasi IP-osoitteeni, koska olin maininnut uudesta osoitteesta käyttäjätunnukseni yhteydessä. --Nro92 27. joulukuuta 2007 kello 18.17 (UTC)
Olen harvinaisen jäävi tämän asian suhteen, mutta mainittakoon tässä että suomalaisten ylläpitäjien sivusto -termi ei ole ihan tarkka. Itse olen toki suomalainen, mutta tuo toinen puuhamies Nerzhul on saksalainen. Mukana on tietysti muitakin ihmisiä eri ylläpitotehtävissä eri puolilta Eurooppaa. Avij 1. tammikuuta 2008 kello 17.11 (UTC)